Malatya´da 5 su kanalına korkuluk yapılacak

POLİTİKA Haber Girişi : 12 Ocak 2022 10:21
Malatya´da 5 su kanalına korkuluk yapılacak

Malatya´da toplam 14 bin 750 metre uzunluğunda 5 su kanalına korkuluk yapılacak
Akçadağ İlçesi Suçatı Sulaması Koruyucu Tedbirleri işine ait sözleşme kapsamında, Suçatı Sulaması Ana Kanalına toplamda 4 bin 620 metre korkuluk ve harpuşta imalatı yapılacak.

Sanal Instagram haber içi

 


Yine Akçadağ ilçesinde Sultansuyu Sulaması S-2 Ana Kanalı Koruyucu Tedbirleri işine ait sözleşme kapsamında, Sultansuyu Sulaması S-2 Ana Kanalına toplamda 4 bin 630 metre tek taraflı korkuluk imalatı yapılacak.
Darende İlçesi Gökpınar Sulaması Koruyucu Tedbirleri işine ait sözleşme kapsamında,Gökpınar Sulaması kanallarına toplamda 4 bin metre korkuluk ve harpuşta imalatı yapılacak.

 

İlhan içen  haber arası


Medik Şahnahan Sulaması A-B-C Ana Kanalları Koruyucu Tedbirleri işine ait sözleşme kapsamında, Medik Şahnahan Sulaması A-B-C Ana Kanalları üzerinde toplamda 2 bin 500 metre çift taraflı korkuluk ve harpuşta imalatı yapılacak.
Yazıhan İlçesi Sulaması Koruyucu Tedbirleri işine ait sözleşme kapsamında, Yazıhan Sulaması Ana Kanalında toplamda 3 bin metre korkuluk ve harpuşta imalatı yapılacak.
Sözleşmesi imzalanan ve bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan korkuluklar sayesinde, ana kanalı ve yedek kanalları civarındaki yerleşim yerlerinin kanaldan kaynaklı can ve mal güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.