Malatya'da 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9,5 milyonluk vurgun yaptılar

Asayiş Haber Girişi : 15 Haziran 2021 20:20
Malatya'da 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9,5 milyonluk vurgun yaptılar
Malatya'da 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9,5 milyonluk vurgun yaptılar

Malatya´da 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9,5 milyonluk vurgun yaptığı iddiasıyla suçlanan bir inşaat firmasına yapılan operasyonda aralarında firma sahibinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Firari durumda olan 4 kişinin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Sanal Instagram haber içi

İlhan içen  haber arası


Malatya´da bir firmadan daire satın alan, ancak dairelerini teslim alamayarak dolandırıldıklarını ileri süren çok sayıda kişinin şikayeti üzerine Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında ilgili firmanın satışa sunduğu 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9,5 milyon liralık vurgun yaptığı belirlenirken, aralarında firma sahibi ve yetkililerinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili olarak 4 kişinin de arandığı öğrenilirken olayla ilgili başlatılan tahkikatın çok yönlü sürdüğü belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bahattin ARSLAN 16 Haziran 2021 14:38

    Firmanın ismini müteahhidin ismini ve kimin ismi geçiyorsa hepsini isim isim açıklayınız korkmayınız

  • Mustafa 16 Haziran 2021 14:27

    Firma ismi lütfen

  • Osman doğan 16 Haziran 2021 10:56

    Ulusal medyada deve dişi gibi adamların ismi çarşaf çarşaf yazılıyor ama sözüm ona sözde haber yapıp isimleri dahi yazamıyorsunuz sizin haberciliğiniz çizilen daire içi kadar haddiniz kadar haber

  • Songül Bayat 16 Haziran 2021 00:11

    Şu artan ve günden güne üstüne eklenen Kiralık ve satılık olan daire sahiplerinede biri dur desin rezillik yeter