casino siteleri

Malatya´da "Aile Okulu" projesiyle 9 bin 69 aileye ulaşıldı

Eğitim Haber Girişi : 05 Aralık 2022 16:13
Malatya´da
Malatya´da "Aile Okulu" projesi çerçevesinde eğitimleri tamamlanan öğretmenler tarafından ulaşılan 9 bin 69 aileye eğitim verildi.Ma
Malatya´da "Aile Okulu" projesi çerçevesinde eğitimleri tamamlanan öğretmenler tarafından ulaşılan 9 bin 69 aileye eğitim verildi.
Malatya´da Milli Eğitim Bakanlığı´nın aile yapısının olumsuz risklere karşı daha korunaklı hale getirilmesi amacıyla 81 ilde başlatmış olduğu "Aile Okulu projesi" çerçevesinde 9 bin 69 aileye ulaşılarak belirlenen konularda bilgilendirmeler yapıldı. Aile içi iletişim, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı gibi 8 ana başlıkta 44 saat olarak verilen eğitimlerde aile yapısının korunması hedeflenirken, proje çerçevesinde Erzurum´da eğitime alınan 12 öğretmenin tamamlanan eğimleri sonrasında Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından farklı zamanlarda düzenlenen kurslarla 865 Aile Okulu öğretmenine eğitim verildi.
Eğitimleri tamamlanan öğretmenler ise kent genelinde 9 bin 69 aileye ulaşarak bilgilendirmelerde bulunurken, bu sayının Aralık sonunda 11 bin 269´a çıkarılmasının hedeflendiği öğrenildi.