Malatya'da Ak Parti CHP ittifakı mı var

Siyaset Haber Girişi : 23 Temmuz 2022 00:23
Malatya'da Ak Parti CHP ittifakı mı var
Malatya'da Ak Parti CHP ittifakı mı var Bundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haberi var mı


Zafer Partisi Malatya İl başkanı Turgut Şahin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı eleştirerek Malatya'da Ak Parti CHP ittifakı mı var Bundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haberi var mı diyerek  yazılı açıklama yaptı 

Sanal Instagram haber içi

 

Başkan Turgut Şahin "25. Uluslararası Malatya kayısı Festivali için 2 aydır belediye bütün işini gücünü bıraktı hazırlık yaptı. Amaç Malatya'da birlik ve beraberlik içinde malatya'mızın ortak değerlerinden olan kayısının tanıtımıydı. Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri birlikte el ele Malatya'yı marka şehir yapmaktı. Sonuç AK Parti mitingi, Peki neden sivil toplum örgütleri siyasi partiler geldi Hani Malatya tek yürekti, tek yürekli de neden Sadece size yakın isimler ve partiler katılım sağladı denilip Hoş geldiniz çağrısı yapıldı. diğer partiler ve sivil toplum örgütleri isimleri zikredilmedi bunu anladık da CHP neden bu kadar öne çıkarıldı yoksa Malatya'da bilmediğimiz AKP CHP ittifakı mı var. Peki bundan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın haberi var mı. Malatya da sizden başka kimsenin hizmet etmediğini veya Malatya'yı düşünmediğini söylüyorsunuz. Bu sizin kirli siyasetiniz bari vatandaşı düşünün şamar oğlanına çevirdiniz. Kortej 18.30'da Valilik önünde dediniz, insanlar oradan oraya Onu da anladık hemşerilerimiz vefalıdır koşturur. 


25 uluslararası kayısı Festivali yürüyüşümü yoksa belediye araçları gösteri geçişi mi, Tamam onu da anladık kalabalık göstermeye çalışıyorsunuz siren ve korna seslerinden çaldırdığınız mehteran'ı duymadık. vergilerimizle alınan çiçekleri kafalarımıza balkonlardan attırdınız kayısı dağıtır gibi yapıp neden vatandaşa dağıtmadınız gösterdiniz sadece. Festival yapılır kayısı değer kazansın diye kayısı fiyatı düştü bu ne lahana Bu ne perhiz! Kendinizi göstermek için değil, Patronun kim olduğunu kanıtlamak için değil Malatya için çalışın Malatya'nın patronu Malatya'nın vatandaşıdır. 

İlhan içen  haber arası


Takdir Yüce Malatyalıların!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.