casino siteleri

Malatya'da Ak Parti'den CHP'ye tepki

Malatya Haber Girişi : 07 Mayıs 2021 11:31
Malatya'da Ak Parti'den CHP'ye tepki
Başkan Gürkan'dan ses yok

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından göreve getirilen CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut'un, 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edildi.

YouTube Haber arası

 

Öte yandan Süleyman Karabulut'un, bu olayın kapatılması için ailesine para verdiği öne sürüldü. Bu yaşananlar sonrası Karabulut görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. İddialara ilişkin adli ve idari soruşturmalar başlatıldı. 


AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları olaya tepki gösterirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya hesaplarında bu saate kadar tepki göstermedi.


Sosyal medyada vatandaşlar, bu ahlaksızlığa tepki göstermeyen Selahattin Gürkan’a tepkili.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis 07 Mayıs 2021 21:11

    Allah için belediye başkanı buna niye yorum yapsın ki. Yada yorum yapmadığı için linç edilsin.O adam partili olmasaydı bu haber yapılır mıydı. Belediye başkanının işi millete hizmet etmek.

  • Salim 07 Mayıs 2021 14:12

    Sayın başkan insan olan bu iğrençlik karşısında incedende olsa bi sitem eder bütün malatya çalkalanıyor ama sizden ses çıkmıyor lütfen tarafınızı belli ediniz...