casino siteleri

MALATYA'DA AK PARTİLİ BAŞKAN,CEMEVİ YAPIMI İÇİN KOLLARI SIVADI

Siyaset Haber Girişi : 03 Mart 2016 22:11
MALATYA'DA AK PARTİLİ BAŞKAN,CEMEVİ YAPIMI İÇİN KOLLARI SIVADI

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, belediye başkanı adaylığı döneminde vermiş olduğu cemevi sözünü yerine getiriyor. 
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, cemevi sözünü yerine getirmek için kolları sıvadı. Doğanşehir Belediyesi ile Doğanşehir Cemevi Yapma, Yaşatma ve Koruma Derneği arasında protokol imzalandı. Protokol Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile Doğanşehir Cemevi Yapma, Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı İbrahim Güngör arasında imzalandı. Protokol ile mülkiyeti Doğanşehir Belediyesine ait olan Esentepe Mahallesi’nde bulunan 4.198.97 m2 arsanın tamamı, Doğanşehir Cemevi Yapma, Yaşatma ve Koruma Derneği’ne veridi. İmza töreninden sonra bir konuşma yapan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, seçim döneminde verilen sözü yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi. Küçük, “Ben seçim çalışmalarım sırasında eğer Doğanşehir Belediye Başkanlığını kazanırsam Doğanşehir’e bir cemevi yapacağım dedim. Ben seçimlerden sonra hemen yapmak istedim. Ancak arkadaşlarımız ‘biz kendi cemevimizi kendimiz yaparız. Yeter ki siz bize yer tahsis ediniz’ dediler. Bende Esentepe Mahallemizde bulunan 4.198.97 m2 arsayı kendilerine tahsis ettim. Bu protokol ile de imza altına almış bulunuyoruz. Belediye olarak, üzerimize ne görev düşerse şimdiden yapmaya hazırız. Alevi kardeşlerimizin bugüne kadar ibadetlerini yapacakları bir yerleri yoktu. Şimdi Alevi kardeşlerimiz rahatlıkla ve özgürce kendi ibadetlerini yapacaklardır” diye konuştu.
Doğanşehir Cemevi Yapma, Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı İbrahim Güngör ise en kısa sürede cemevi inşaatını projelendirip, yapımına başlayacaklarını söyledi.

YouTube Haber arası