Malatya'da Başkan listelere kızdı istifa etti

Özel Haber Haber Girişi : 09 Nisan 2023 20:28
Malatya'da Başkan listelere kızdı istifa etti
Malatya'da Başkan listelere kızdı istifa etti


Malatya'da Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan istifa etti.

Sanal Instagram haber içi

Gelecek Partisi Kendi parti logosu ile değil CHP listelerinden seçime girmesine tepki göstererek Malatya Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan istifa etti.

 

Başkan Uçkan'ın yaptığı yazılı açıklamada sert tepki göstererek “Küçük olsun benim olsun” zihniyetinin bir parçası olmayı sindiremediğimiz gibi vizyonsuz zihinlerin yazıp yönettiği oyunun figüranı olmayı reddediyoruz diyerek istifa etti.

 

Başkan Uçkan, Üç yıldır içinde bulunduğum Gelecek Partisi’nin son bir buçuk yıldır Malatya İl Başkanlığı görevini Genel Merkez’in talebi doğrultusunda ifa ettim. 

 

          Ekip arkadaşlarımla birlikte yürüttüğüm il başkanlığı sürecinde Malatyalı hemşerilerimizin her daim yanında olurken adeta bir enkaz halinde devraldığımız Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığını da ayağa kaldırarak her gün daha da büyüttük. Gelecek Partisi’ni Malatya’da hayal dahi edemeyeceği bir potansiyele ulaştırdık.

 

          Yaptığımız çalışmalar ve ortaya koyduğumuz performans başta hemşerilerimizin takdirini kazandığı gibi genel merkezimiz tarafından da gayet iyi bilinmektedir.

 

          Kuruluştan bu yana süregelen ve başta insan kaynağını yönetme ve insan tercihleri noktasındaki hatalar silsilesi milletvekili adayları listelerinin açıklanmasıyla ayyuka çıkmıştır. Gelecek Partisi’ni hakkettiği potansiyelin çok uzağında tutan zihniyet, listelerde de kendini göstererek partimizi ittifaktaki diğer partilere ezdirmiştir.

 


          Birtakım kifayetsiz muhterislerin el üzerinde tutulduğu süreçlere hep birlikte şahit olurken bir gün bu adaletsiz parti içi yönetimin değişeceğine yönelik umudumuzu hep diri tutmaya çalıştık. “Küçük olsun benim olsun” zihniyetinin bir parçası olmayı sindiremediğimiz gibi vizyonsuz zihinlerin yazıp yönettiği oyunun figüranı olmayı reddediyoruz.

 

          Adalet ve liyakat özlemiyle çıktığımız bu yolun sonu maalesef bizler için büyük bir hüsran olmuştur.

 

          Bu gelişmeler ışığında 2021 yılının Eylül ayından itibaren yürüttüğüm Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı görevimin yanı sıra Parti Yönetim Kurulu üyeliği ve Gelecek Partisi üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.

 

İlhan içen  haber arası

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kazım 09 Nisan 2023 21:41

    Ne anlatıyor dayı sanki bana şehri kurtarmış. 8 olan toplam oyunuzu belki 11e filan çıkarmışsındır.