casino siteleri

Malatya'da Bir buçuk yaşındaki bebek taburcu edildikten sonra öldü

Asayiş Haber Girişi : 02 Ocak 2022 19:58
Malatya'da Bir buçuk yaşındaki bebek taburcu edildikten sonra öldü
Malatya'da Bir buçuk yaşındaki bebek taburcu edildikten sonra öldü

Malatya’da soğuk algınlığı şikayeti ile hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki bebek taburcu edildikten sonra hayatını kaybetti.

YouTube Haber arası

 

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bentbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre,  1 Ocak Cumartesi  günü akşam saatlerinde soğuk algınlığı nedeniyle rahatsızlanan 1,5 yaşındaki  bebek Belinay T. ailesi tarafından  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan bebek uygulanan serum ve buhar tedavisinin ardından taburcu edildi. Bugün sabah saatlerinde Belinay T.’nin gözlerinin kapandığını ve vücudunun soğuduğunu fark eden aile hızlıca Belinay T.’yi hastaneye kaldırırken, bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Belinay T.’nin cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erkan 03 Ocak 2022 10:57

    SSK hastanesi yıkılıp yerine belediye binası yaparsanız eski devlet hastanesinı yıkar yenisini 10 senede acamazsaniz bu kadar nüfus artisina rağmen hala tek hastane ile acilde bile yoğunluktan tam 1 saat bekleyip acele ile neyin var diyen doktora kendini zaten izah edemediğimiz için hemen usutmussun diye doğru düzgün tahlil yapmadan pratisyenler ile geçiştirmeye çalışırsanız olacağı budur hastalığı nedir alerjisi nedir bilmeden serumu verip gönderirsen derdini anlatamayan melaike çocuğu böyle gönderirseniz şimdi suçu kimde diye araştırıp durursunuz .

  • İLHAN 03 Ocak 2022 09:34

    Çoçuk ACİL de ciddi sıkıntılar var millet vekilleri sıradan bir vatandaş gibi geceleri acil bölümlerini bi zahmet kontrol etsinler.MİLLET VEKİLLİĞİNİN VE YÖNETİCİ OLMANIN VEBALİNİ ALLAH ONLARDAN SORACAK.