casino siteleri

Malatya´da denetimler tam gaz sürüyor

Asayiş Haber Girişi : 26 Ocak 2021 14:16
Malatya´da denetimler tam gaz sürüyor
Malatya´da korona denetimleri sürüyor

Malatya´da polis sorumluluk alanında sokağa çıkma kısıtlaması kontrolleri ile korona kuralları denetimleri devam ediyor. Kısıtlama süresince dışarı çıkan 14 kişiye, ayrıca korona denetiminde de maske takmamadan 3 ve sosyal mesafe kurallarına uymamadan ise 5 kişiye ceza uygulandı.

Deprem konutları

 


Covid-19 önlemleri kapsamında, saat 21,00´de başlayıp 05,00´de sona eren sokağa çıkma kısıtlaması konusunda polis denetimlerini sürdürdü. Saat 21.00´de başlayıp, saat 05.00´de sona eren sokak kısıtlaması uygulamasında son 24 saatte sokağa çıkma ihlali yapan 14 kişiye de 12 bin 600 TL ceza yazıldı. Bu arada, yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında da denetimler devam ediyor.

 

YouTube Haber arası


Polis sorumluluk alanında son 24 saatte yapılan denetimlerde, maske takmamadan 3 ve sosyal mesafe kurallarına uymamadan ise 5 kişiye ceza uygulandı. Ayrıca 6 toplu taşıma aracına da korana kurallarına uymadıkları gerekçesiyle ceza kesildi.
Korona virüs hastası olup da evde izole olması gerekirken dışarı çıkan ve yurda yerleştirilenlerin sayısının 1 olduğu belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.