Malatya’da EDS kuruluyor

GENEL Haber Girişi : 13 Kasım 2020 17:27
Malatya’da EDS kuruluyor
Malatya’da EDS kuruluyor

Malatya´da Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ile bisiklet yolu uygulamaları yaygınlaştırılacak.

Sanal Instagram haber içi


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile 2020-Kasım ayı olağan kurul toplantısını gerçekleştirdi.

İlhan içen  haber arası


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay başkanlığında yapılan UKOME toplantısında, ulaşıma ilişkin kararlar görüşüldü.
Toplantıda alınan kararlar hakkında bilgi veren Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürü Zafer Bektaş, "İlimizde trafik akışının kontrolü ve ulaşım optimizasyonun yapılması, kent yaşantısının kurallara uygun, belli normatif yapıya kavuşturulması için ve trafikte düzeni bozan araçlardan kaynaklanan kazaların önlenerek can ve mal emniyetinin sağlanması amacı ile EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) kurulumu için karar alınmıştır. Yeşilyurt İlçesi, Anayurt Bulvarı (Alternatif Yeni Yol), Alparslan Türkeş Bulvarı, Adli Tıp Caddesi, Çiftlik Caddesi, İsmet Paşa Caddesi, Mıhlıdut Caddesi, Şehit Sami Kıbrıs ve Biga Sokaktaki bisiklet yolu projelerinin uygulanması ile alakalı kararlar da alındı. Ayrıca J-D plaka talepleri gibi konularla birlikte toplamda 22 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı" dedi.
UKOME kurulunda alınan kararlar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ın onayı ile yürürlüğe girecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hilmi Vişne 15 Kasım 2020 10:52

    Çevre yolunu otomobil dışındaki bütün araçlar hala 50 km olarak kullanıyor.Sözde çevre yolunda hız sınırları yükselmişti. Emniyet müdürlüğünü aradım, Gelen cevapta kendilerine herhangi bir resmi yazının gelmesiğini söylüyorlar.Bence sürücüleri bukadar sıkboğaz etmeyin.

  • Erdal Polat 14 Kasım 2020 19:00

    Milleti Soğan Gibi Soyacak Başka Birşey Bulamadınız Değil mi? EDS Demek Halkı Gasp Etmektir. Hırsızlıktır.

  • SÜLEYMAN KOŞAR 14 Kasım 2020 11:48

    HAYDİ BİSMİLLAH. MALATYAMIZA HAYIRLI OLUR İNŞ.

  • cengiz mutlu 14 Kasım 2020 10:30

    park sorununu çozmeden trafık sorununu çozemsınız latıf bey