casino siteleri

Malatya'da ekmeğe zam geldi Büyükşehir de zam yaptı

Ekonomi Haber Girişi : 03 Ocak 2023 23:05
Malatya'da ekmeğe zam geldi Büyükşehir de zam yaptı
Malatya'da ekmeğe zam geldi Büyükşehir de zam yaptı

Malatya'da Fırıncılar Odası tarafından normal ekmeğe yapılan zammın ardından bir zam da Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ) yaptı. Halk ekmek olarak bilinen 200 gram somun ekmeğe yüzde 33 zam yapılarak 3 TL'den 4 TL'ye, çeşit ekmek ise 3,75 TL'den 4,50 TL'ye çıkarıldı. 

Deprem konutları

 

Malatya Net Haber Gazetesinden Nevzat Kanar'ın haberine göre Malatya’da ekmeğe yapılan zammın ardından bir zam da halk ekmeğe geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ)'ın bugün yaptığı zamla, 200 gram ekmek 4 TL, çeşit ekmek, simit ve poğaca gibi ürünler de 4,50 TL’ye yükseldi. Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Odasının, maliyetlerin yükselmesi nedeniyle 2 gün önce normal 200 gram pide ekmeği 4 TL’den 5 TL’ye yükseltmişti. Fırıncılar Odasının ekmeğe zam kararından hemen sonra MEGSAŞ’ın ekmeğe zam yapması dikkat çekti.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vahit akçadağ 05 Ocak 2023 23:41

    Demekki büyükşehir o kadar şişmişki fırıncılar zam yapmasaydılar büyükşehir onlardan önce zam yapacakdı acelesi neydi ekmeğe zam denildi akşamdan sabahtan büyük şehir yaptı

  • Malatyalı 04 Ocak 2023 21:33

    Ekmeğe zam yaparlar tabikde işçinin hakkını ödemeye gelince turkiyenin en iyi maaşını veren belediye derler kimler buna inanır yazık gerçekten yazık halkını düşünen biri gelmesi lazım artık hem halkını hemde çalışanını düşünen halkın içinden biri gelsin adalet istiyoruz artık adalet