casino siteleri

Malatya'da Eski kız arkadaşına minibüste tüfekle saldırdı

Asayiş Haber Girişi : 16 Haziran 2016 01:40
Malatya'da Eski kız arkadaşına minibüste tüfekle saldırdı

 

YouTube Haber arası

Malatya’da bir kişi minibüse yolcu olarak binen eski kız arkadaşına pompalı tüfek ile saldırdı. Genç kız ayağından yaralanırken, kaçan saldırganı sokak timleri yakaladı.

Olay, Akpınar Meydanı’nda bulunan minibüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, 44 M 0011 plakalı mahalle minibüsüne yolcu olarak binen H.A. adlı genç kıza, burada kışlık montunun içerisine gizlemiş olduğu av tüfeği ile yaklaşan C.K. adlı şahıs minibüste koltukta otururken tüfekle saldırdı. Saldırıda genç kız ayağının topuk kısmında yaralandı. 

C.K., daha sonra rastgele çevreye ateş açarak kaçmaya başladı. Rastgele açılan ateşten birisi minibüs durağının yanındaki iki katlı binanın üst katındaki kahvehanenin balkon camına isabet etti ve cam tuzla buz olarak yere düştü. 

Şans eseri başka kimsenin yaralanmadığı olayda C.K. elindeki silahla kaçarken bölgede devriye görevi yapan Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı araştırma ekibince Cezmi Kartay Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. 

Ayağında yaralanan genç kız ise ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli C.K.’nın beraberinde çok sayıda dolu fişek getirdiği görüldü. 

Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince olay yerinde çok sayıda boş ve dolu kartuş elde edilerek delil olarak alındı.

Polisin soruşturması sürüyor.