Malatya´da esnaf doların düşüşünü halaylarla kutladı

GENEL Haber Girişi : 21 Aralık 2021 11:40
Malatya´da esnaf doların düşüşünü halaylarla kutladı
Dolar yakan kayısıcı esnafından birlik beraberlik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Kabine Toplantısı sonrası açıklamaları ile döviz kurunun sert düşmesi sonrası Malatya´da kayısıcı esnafı halaylarla sevinçlerini gösterdiler. Sembolik olarak dolar yakan esnaf, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yanında olduklarını dile getirdiler.

Sanal Instagram haber içi

 

İlhan içen  haber arası


Döviz kurlarında yaşanan sert yükseliş sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın dün kabine toplantısı sonrası yeni ekonomi modelini açıklaması ile dövizde ciddi düşüşler yaşandı. Dolardaki düşüşün sabah saatlerinde 11 TL´ye kadar gerilemesi ile Malatya´da Şire Pazarında davul zurna eşliğinde sevinç gösterileri yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın fotoğrafını taşıyan vatandaşlar, birlik beraberlik mesajları vererek her zaman Cumhurbaşkanı´nın yanında olduklarını söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esnaf 21 Aralık 2021 15:04

    Esnaf Reisinin yanında vatandaş reisin yanında Malatya Büyükşehir belediye başkanı nerde reisimiz konuştuktan sonra dolar yerle bir oldu Selahattin bey bununla ilgili ne demeç verdi ne paylaşım yaptı reisin yanındakiler dik dursa zaten sırtı yere gelmez gör Cumhurbaşkanım bu günlerde kim yanında kim yanında değil