Malatya'da evinde düşerek fenalaştığı iddia edilen şahıs hayatını kaybetti

Asayiş Haber Girişi : 26 Ocak 2021 02:29
Malatya'da evinde düşerek fenalaştığı iddia edilen şahıs hayatını kaybetti
Evinde düşerek fenalaştığı iddia edilen şahıs hayatını kaybetti

Malatya´da evinde düşerek fenalaştığı ileri sürülen şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Sanal Instagram haber içi

 

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Kernek Mahallesi Dervişler Sokak´ta bulunan 4 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi.

 

Edinilen bilgilere göre, eşi ve çocukları evde bulunmayan, 53 yaşında olduğu ileri sürülen 2 çocuk babası Vahap Murat D. gece saatlerinde beraberinde 25´li yaşlarda bir gençle birlikte ikametine geldi. Bir süre sonra beraberindeki genç Vahap Murat D.´nin evin içerisinde düşerek fenalaştığını belirterek komşulardan yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri de sevk edilirken, bilinci kapalı bir şekilde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

İlhan içen  haber arası


Cumhuriyet Savcısı ile polis ekipleri olayın gerçekleştiği daire de inceleme yaparken, olay esnasında Vahap Murat D.´nin yanında bulunan şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.