casino siteleri

Malatya´da feci kaza

Asayiş Haber Girişi : 07 Ağustos 2022 12:57
Malatya´da feci kaza
Malatya´da dört aracın karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Malatya´da dört aracın karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Kaza, saat 10.40 sularında Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.A. idaresindeki 44 ACH 361 plakalı otomobil, B.B. yönetimindeki 44 BR 066 plakalı araç, A.B.´nin kullandığı 34 DR 7322 plakalı araç ve Ü.S. yönetimindeki 44 ABE 073 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada A.B., B.A., A.B., M.B., İ.E.B., A.B.B., Y.E.Y., E.B. ve B.B. isimli kişiler yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Güvenlik kameralarının kaydettiği kazada araçlarda sıkışan yaralılar, sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarılarak kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir kullanıcı 07 Ağustos 2022 13:58

    Bu Yol çok dar, ışık yok! kaldırım yok! Yaya geçidi yok! çevre düzenlemesi yıllardır yapılmıyor onlarca kaza oluyor çok işlek bir yol.. acil olarak yol genişletme ve çevre düzenlemesi yapılması gerekiyor yetkililer duysun