casino siteleri

Malatya´da hasar tespiti sürüyor

GENEL Haber Girişi : 14 Şubat 2023 16:51
Malatya´da hasar tespiti sürüyor
Malatya´da hasar tespiti sürüyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen illerden biri olan Malatya´da ilk belirlemelere göre 154 bina yıkılırken 2 bin 977 binada ise ağır hasar oluştu. Arama kurtarma çalışmalarında sona gelinen şehirde hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Deprem konutları


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve aralarında Malatya´nın da bulunduğu 10 ilde hasar tespit çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile AFAD ekipleri, mahalle muhtarı ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi´nde 30 yapıda hasar tespitinde bulundu. Ekiplerin kent genelindeki çalışmalarının aralıksız süreceği bildirildi.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Yalman 18 Şubat 2023 23:04

    Bize haber verilmeden binaya gelmişler kapalı olduğu için kontrol edememişler ve şu an rapor olmadığı için ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu sürecin de çok uzayacağını söylediler

  • RIDVAN BOZYİĞİT 18 Şubat 2023 13:23

    Evet ,duvarları patlamış, fayansları dökülmüş ,petekleri yerinden fırlamış evlere hasarsız diye rapor veriyorlar.Bu uzman kişiler kimlere ve neye hizmet ediyor. İşlerini ciddi yapmıyorlar.Adres veriyorum N.Fazıl Kısakürek cad.Şehit Hakan Ormancı sokak sancak4 apt.na önce az hasarlı, sonra ağır hasarlı kararı veren aynı uzmanlar......