- Haberler
- Haberde İnsan
- Malatya'da Havuzda Facia: Bir Kadın Öğretmen Hayatını Kaybetti
Malatya'da Havuzda Facia: Bir Kadın Öğretmen Hayatını Kaybetti
Malatya'da Havuzda Facia: Bir Kadın Öğretmen Hayatını Kaybetti
Malatya’da bulunan Malatya Yaşam Merkezi içerisinde yer alan yüzme havuzunda meydana gelen üzücü olay, kentte büyük üzüntüye neden oldu.
Edinilen bilgilere göre, havuzda bulunduğu sırada fenalaşan öğretmen Ç.K. boğuldu.
Durumu fark eden cankurtaran ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan öğretmenin, burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayın ardından güvenlik güçleri inceleme başlatırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve ihmâl olup olmadığına ilişkin soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Allah Rahmet eylesin, yakinlaina sabırlar ihsan etsin. Varsa ihmal ayyuka çıksın inşaallah. Büyükşehir belediyesine bağlı şirketlerde neler oluyor? Eski Esenlik Genel müdürü öğretmene şiddetten gündeme gelirken, şimdide bu üzücü olayın olması ihmalden dolayı ise kabullenebilinecek bir durum değil maalesef. Sami Er de yönetim zaafiyetimi var? Verilen hizmetten ve kurduğu ekipten Malatyali bir çok vatandaş şikayetçi iken kendisinin hiç bir açıklama yapmamasina anlam verilmediği söyleniyor, açıklama yapmamasinin altında ne olduğu merak konusu olmuş durumda.