casino siteleri

Malatya´da İnönü ve Özal ailelerinin mezarlarını yeniliyor

GENEL Haber Girişi : 28 Aralık 2020 16:42
Malatya´da İnönü ve Özal ailelerinin mezarlarını yeniliyor
Malatya´da İnönü ve Özal ailelerinin mezarlarını yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ile 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal´ın ailelerinin bulunduğu kabristanda yenileme ve temizlik çalışması başlattı.

YouTube Haber arası


Malatyalı olan 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü´nün Malatya´da bulunan babası Hacı Reşit Bey ile oğlu Ali İzzetin ve 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal´ın babası Mehmet Sıddık Özal´ın Sancaktar mezarlığında bulunan kabirleri Büyükşehir Belediyesi tarafından bakıma alındı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Özal ve İnönü´nün ailelerine ait mezarlarda kırılan mermerlerin yerine yenisin yerleştirilmesi için çalışma başlatılırken, kabirlerde genel temizlik de gerçekleştirildi.


Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Gönültaş, Malatya´nın yetiştirmiş olduğu 2 Cumhurbaşkanları İnönü ve Özal´ın babalarının mezarlarında, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ın talimatları ile bakım çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Gönültaş, Malatya´nın yetiştirmiş olduğu değerlerinde kabirlerinin yine aynı şekilde bakım ve onarımlarının gerçekleştirileceğini de ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.