casino siteleri

Malatya'da isyan

Spor Haber Girişi : 06 Mart 2021 18:50
Malatya'da isyan
Yeni Malatyaspor mağlubiyeti taraftarı sokağa döktü

Süper Lig´de deplasmanda Denizlispor´a 3-2 yenilen Yeni Malatyaspor´da kötü gidişat devam ederken maç sonu kent meydanında toplanan bir grup taraftar yönetimi istifaya çağırdı.
Süper Lig´in 29. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, öne geçtiği maçta 3-2 mağlup ayrılarak galibiyet özlemini 8 haftaya çıkardı. Aldığı mağlubiyet ile düşme potasına daha da yaklaşan Yeni Malatyaspor´da alınan yenilgi sonrası taraftarlarda sokağa döküldü.

Deprem konutları

YouTube Haber arası


Maçın ardından eski belediye meydanındaki Yeni Malatyaspor Store önünde toplanan taraftarlar Başkan Adil Gevrek ve yönetimini istifaya çağırdı. Taraftarlar `Adil Gevrek paralar nerede´ sloganı atarak takımın kötü gidişatından sorumlu tutukları yönetimin istifa etmesini istediler.
Yeni Malatyaspor´un kötü yönetim nedeniyle bu yıl küme düşme tehlikesi yaşadığını ifade eden taraftarlar, uzun süre tezahürat yaparak Başkan Gevrek ve yönetimini istifaya çağırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatya Taraftarı 07 Mart 2021 18:25

    Paralar nerede? Adil Başkan ne yapıyor? Yeni TD kim olacak? Bunların hepsi kaos ama tek gerçek var o da bu takım kümeye düşer.

  • Nukta adil 07 Mart 2021 00:23

    Kalede ultra lüx villa,ofisler, fabrika,son model range rover araç,istoçta dükkanlar,merterde plaza, buralarda paralae