casino siteleri

Malatya'da kafe baskını

Asayiş Haber Girişi : 10 Mayıs 2022 01:55
Malatya'da kafe baskını
Malatya´da bir kafeyi basan 3 kişi işletme sahibine karısı ve kızının gözü önünde dehşeti yaşattı.

Malatya´da bir kafeyi basan 3 kişi işletme sahibine karısı ve kızının gözü önünde dehşeti yaşattı.
Olay, 23.40 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Kernek Mahallesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde bulunan E.D.´nin işlettiği kafeye gelen silahlı ve bıçaklı 3 kişi ile E.D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda darp edilen ve sol bacağına isabet alan E.D. yaralandı. Karısı ve küçük kızının gözleri önünde kanlar içerisinde yere yığılan E.D.´ye çevredeki vatandaşlar müdahale ederken 3 saldırgan kaçarak bölgeden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibinin sevk edildiği olayda yaralı E.D. alındığı ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.

YouTube Haber arası

 

 


Olay esnasında kafede bulunan E.D.´nin karısı ve kızının büyük korku yaşadığı olayda kovalamaca sonucu olayın şüphelilerinden 2´si İpek Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.
Kafede inceleme yapan ekipler bir adet boş kovan bulurken, hastanede tedavi altına alınan E.D.´nin silahla açılan ateş sonucu mu yoksa bıçak darbesi neticesinde mi yaralandığının yapılacak tetkiklerden sonra belirleneceği öğrenildi.
Polis ekiplerinin kaçan üçüncü şüphelinin yakalanması için başlatmış olduğu çalışmalar sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.