casino siteleri

Malatya’da kar temizliği paylaşıldı

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 21 Ekim 2020 22:40 Haber Girişi : 21 Ekim 2020 22:43
Malatya’da kar temizliği paylaşıldı
Malatya’da kar temizliği paylaşıldı

Malatya’da Belediyelerin, geçen sene il merkezindeki yolların kar temizliğinde yetersiz kalırken, bu durum vatandaşların tepkisine yol açmıştı . Malatya genelinde 506 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Malatya’da Büyükşehir Meclisinde Geçen seneden ders alındı ve mahallerin kar temizliği paylaşıldı. Sorumluluk alanları belirlendi.

YouTube Haber arası

 

MalatyaBüyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan 16 ana artere Altın Kayısı Bulvarı, Anayurt Caddesi, Tecde Yolu (Kuyuönü Merazlığı ile Altın Kayısı Bulvarının üst kavşağına kadar) ile Mıhlıtut Sokağıda Büyükşehir Belediyesine devredildi.

 

12 Ekim 2020 tarihinde yapılan Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Altın Kayısı Bulvarı, Anayurt Caddesi, Tecde Yolu (Kuyuönü Merazlığı ile Altın Kayısı Bulvarının üst kavşağına kadar) ile Mıhlıtut Sokağı’nın temizliği Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı yönünde karar alındı. 

Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanındaki, Çevre Yolu (Havaalanı Kavşağından Fuar alanına kadar)Fahri Kayahan Bulvarı, Hastane Caddesi, Sivas Caddesi (Battalgazi Kavşağına kadar) Atatürk (Kışla) Caddesi, Fuzuli Caddesi, Emeksiz Caddesi, Turgut Temelli Caddesi (Araposman Kavşağına kadar) İnönü Caddesi, İsmet Paşa Caddesi (Kuyuönü Mezarlığına kadar) Zabcıoğlu Caddesi, Terminal Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Hasanbey Caddesi (Tevfik Temelli Girişine Kadar) Tevfik Temelli Caddesi, Mehmet Buyruk Caddesi daha önceki sorumluluk alanlarıydı. Meclis kararı doğrultusunda eklenen cadde ve sokaklar ile birlikte 20 cadde ve sokağımızın temizliği Büyükşehir Belediyemizin uhdesine geçmiştir. MalatyaBüyükşehir Belediye sorumluluk alanı dışında kalan mahalle, cadde ve sokaklardaki temizlik çalışmaları ilçe belediyeleri tarafından yapılacaktır. Ayrıca meclisten çıkan bir diğer karar ise ilçe belediyeleri kış aylarında sorumlu oldukları bölgelerde kar temizliğini de yine kendileri yapacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.