casino siteleri

Malatya'da klip çekmek istiyor

MAGAZİN Haber Girişi : 11 Nisan 2021 12:02
Malatya'da klip çekmek istiyor
Malatya'da klip çekmek istiyor

Birçok dizide seslendirdiği türküler ile tanınan sanatçı Hasan Güneşdoğdu, gezi için geldiği Malatya’yı çok beğendiğini söyleyerek burada bir klip çekmek istediğini ifade etti.

Deprem konutları


Dizi sektöründe yaptığı müziklerle adından söz ettiren Sanatçı Hasan Güneşdoğdu, Malatya’da tarihi ve turistlik yerlere hayran kaldığını söyledi. 
Müzik sektörünün zor günlerden geçtiğini ifade eden Güneşdoğdu,  korona virüs salgını nedeniyle müzik sektöründe mağdur olan birçok kişinin bulunduğuna dikkat çekti.

 

YouTube Haber arası

Pandemi sürecinin biran önce bitmesi temennisinde bulunan Güneşdoğdu,  “ Dizilerde müzikal çalışmalarımız devam ediyor. Ercan Kurt kardeşim burada, teşekkür ediyorum Malatya ‘da bizi ağırladı ve gezdirdi,  Malatya çok güzel bir şehir, gelip gezmelerini tavsiye ediyorum. Bence yaşanacak en güzel şehir Malatya. Bu güzel şehirde klip çekmek isterim, bir çok klip çekilebilir toplumsal olan festivallerde ve konsere katılmayı çok isterim” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.