casino siteleri

Malatya'da korkunç olay

Asayiş Haber Girişi : 15 Eylül 2020 22:27
Malatya'da korkunç olay

Malatya´da geride bir mektup ile cep telefonunu bırakarak ortadan kaybolan 16 yaşındaki genç kız Karakaya Baraj Gölü´nde ölü bulundu.

YouTube Haber arası


Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16 yaşındaki B.K.´dan bir süre haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri Karakaya Baraj Gölü mevkiinde B.K.´ya ait olduğu değerlendirilen bir cep telefonu ile bir de mektup buldu. B.K.´nın baraj gölüne girmiş olabileceğini değerlendiren ekipler Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibine bilgi verdi.



Olaya yerine gelen su altı arama kurtarma ekipleri yaklaşık 1 saat süren arama çalışması sonucu B.K.´nın cansız bedenine kıyıya 20 metre uzaklıkta ulaştı. Jandarma ekiplerinin ilk belirlemelere göre, intihar olarak değerlendirdiği olayla ilgili inceleme başlatılırken, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan B.K.´nın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.