casino siteleri

Malatya'da Köy okullarında ücretsiz Boks Eğitimi

Spor Haber Girişi : 09 Ocak 2022 12:03
Malatya'da Köy okullarında ücretsiz Boks Eğitimi
Malatya'da Köy okullarında ücretsiz Boks Eğitimi


Malatya’nın tanınmış genç simalarından başarılı Antrenör Sinan Argalı Malatya Yazıhan ilçesinde başlattığı kurslarda halk eğitime bağlı olarak boks branşında ücretsiz ders veriyor.

YouTube Haber arası

 

Malatya Merkeze 1 saat uzaklıkta olan köy okullarında Abdurrahman Serttaş orta okulu (kömüşhan) ve Durucasu Lisesine haftanın yedi günü gidip kurs veriyor.. 


Sinan Argalı yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi ; Amacımız merkeze gelemeyen köyde yaşayan geleceğimiz olan çocuk ve genç yaştaki kardeşlerimiz için önce spor Ahlakını aşılamak kötü davranışlardan uzak tutmak ve uluslar arası müsabakalarda yarışıp milli sporcular yetiştirmek. Kurslarımıza yoğun bir talep var ve yetenekli olan bir çok genç var çalışma ortamlarımız kısıtlı olsada çalışmalarımız devam ediyor. Okul müdürlerimiz Nihat Avcı Mehmet Nar hocalarımız okulun tüm imkanlarını bize sunduğu İçin teşekkür ediyorum ayrıca kursların açılmasında öncülük eden yazıhan hem müdürü Ramazan Tanyıldız ve Müdür Yardımcısı Servet Ateş hocalarımıza desteklerini esirgemeyen Malatya Yazıhan Belediye başkanı Nevzat Öztürk beye şükranlarımı sunuyorum. 
Kurs sonrası ise Malatya Fahrikayahan Güngör caddesinde bulunan kişiye özel antrenman stüdyomuz da bay bayan hocalar eşliğinde birebir crossfit pilates fonksiyonel Fitness Boks Kickboks branşlarında çalışmalarımıza devam ediyoruz herkesi spor yapmaya bekliyoruz dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.