casino siteleri

Malatya'da mitinge kaç kişi katıldı?

Türkiye Haber Girişi : 24 Ekim 2022 22:25
Malatya'da mitinge kaç kişi katıldı?
Malatya'da mitinge kaç kişi katıldı?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi.

YouTube Haber arası

 

Cumartesi günü Malatya'da toplu açılış töreni, gençlik buluşması ile dolu bir gün geçirdik. Yaklaşık 60 bin kişinin katıldığı bu toplu açılış töreni, gerçekten coşku ve heyecan doluydu. Havalimanından toplantının yapıldığı alana kadar bu coşku bizleri de heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.

 

"Bölücü terör örgütünün zorla kopardığı evlatlarına kavuşmak için mücadele veren cesur Diyarbakır annelerini yürekten selamlıyorum"


Gece Malatya’ya kaldıktan sonra ertesi gün ertelediği Diyarbakır ziyaretini gerçekleştirdiğini söyleyen Erdoğan, "Malatyalı ve Diyarbakırlı kardeşlerimizin her birine bu ziyaretlerin her birinde bize gösterdikleri sevgi, coşku, muhabbet için şükranlarımı sunuyorum. Diyarbakır’da yine resmi rakamla ifade ediyorum 70 bin kişinin katıldığı bu toplu açılış ve miting çok farklı heyecana, coşkuya vesile olmuştu. O ziyarette de yine bir başka heyecan, bir başka coşku vardı. Bu vesileyle bölücü terör örgütünün zorla kopardığı evlatlarına kavuşmak için mücadele veren cesur Diyarbakır annelerini yürekten selamlıyorum ve kendileri ile de orada görüşme imkanı buldum. İnşallah aynı heyecan ve gayretli önümüzdeki günlerde de pek çok programla ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.