casino siteleri

Malatya'da Otobüs'ün Önünü kestiler eylem yaptılar

Özel Haber Haber Girişi : 20 Eylül 2021 23:01
Malatya'da Otobüs'ün Önünü kestiler eylem yaptılar
Malatya'da Otobüs'ün Önünü kestiler eylem yaptılar

 

Deprem konutları

Malatya Büyükşehir Belediyesine tepkiler dinmek bilmiyor. Vatandaşlar tepkilerini eyleme dönüştürerek gösteriyor. 
Önceki gün Belediye önünde Ampute takımının sporcuları eylem yapmış Ampute takımının kapatıldığını iddia etmişlerdi.

 

Orduzu Şanlıkaya’ya MOTAŞ seferlerinin yetersiz olması ve olan seferlerin de uzak mahallelere uğraması sonucu yolculuk bir hayli uzamakta. Şanlıkayada oturan mahalle sakinleri normalde merkeze 10 dakikada ulaşabilirken seferlerin en uzak yerlere uğraması sonucu merkeze 1 saatte ulaşamadıklarını ifade ediyor. Motaş'ın ayrı sefer düzenlememesi ve Şanlıkayadan bir hayli uzakta yer alan Karaköy ve Karakaş' a uğramasıyla yolculuklarının çileye dönüştüğünü düşünen Şanlıkaya mahalle sakinleri tepkilerini Motaş otobüslerini durdurarak gösteriyor. 

 

Otobüs güzergahının 7 km'den 30 km' ye çıktığını bu durumun kabul edilemez olduğunu dile getiren Şanlıkayalılar durumdan mağdur olduklarını düşünüyor. 

 

YouTube Haber arası

 Şanlıkaya mahallesinde oturanlar, merkeze 10 dk'da gidebildiği halde değişen güzergahla birlikte yani  Şanlıkaya otobüsü Karaköy ve Karakaş mahallelerine gittiğinde merkeze 1 saatte gidebileceğini söylediler. Bu durumun hem çalışanları hem de öğrencileri mağdur ettiğini sözlerine ekleyen vatandaşlar acilen yetkililerden çözüm beklediğini ve Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan'ın mağduriyetlerini gidermesini beklediğini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • şahin develi 23 Eylül 2021 18:50

    özel halk otobüs şöförleri sanki mahle kabadayıları birde demezlermi git bildiğin yere şikayet et diye

  • Salih 21 Eylül 2021 16:49

    Adamların ulaşımla alakası yokki hizmet verebilsin şöföre soruyorum müdürünüz daha önce nerde görev yaptı bekçiydi diyor müdür oldu

  • Malatya halkı 20 Eylül 2021 23:57

    Selahattin Başkandan Malatya halkı olarak çok şey bekliyorduk ama 2,5 yıl geçmesine rağmen halen ekibini kuramadı başkanım ekibini değiştir yoksa bu ekip seni gün geçtikçe dibe çekiyor farkında değilsin