Malatya'da Polis merkezi önünde silahlı saldırı: 2 yaralı

Asayiş Haber Girişi : 09 Haziran 2022 22:37
Malatya'da Polis merkezi önünde silahlı saldırı: 2 yaralı
Malatya'da Polis merkezi önünde silahlı saldırı: 2 yaralı

Malatya´da polis merkezi önünde silahlı saldırıya uğrayan 4 kişiden 2´si yaralandı. Olayda 4 kişi gözaltına alındı.

Sanal Instagram haber içi


Olay, SAAT 20.30 sularında Battalgazi ilçesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede bulunan bir polis merkezinin önünde sohbet eden O.D., O.K., M.Y. ile F.Y., tanımadıkları bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonucu bacaklarına isabet alan 2 kişi yaralanırken, yaralılardan biri polis merkezine sığındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerine çağrılan ambulanslarda yapılan yaralılar O.D. ile O.K. Turgut Özal Tıp Merkezi´ne kaldırıldı.

İlhan içen  haber arası


Olay yerinde inceleme yapan ekiplerde bir adet tabanca ile 2 boş kovan bulurken, olaya karıştıkları belirlenen M.Y., F.Y., O.Y. ile V.Y. gözaltına alındı. Yaralılardan O.D. polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde arkadaşları ile polis merkezi önünde konuşurken, tanımadıkları bir şahıs tarafından üzerlerine ateş açıldığını belirttiği öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.