• Haberler
  • Malatya
  • Malatya'da satıcılar müşteri, alıcılar ise fiyat düşüşü bekliyor

Malatya'da satıcılar müşteri, alıcılar ise fiyat düşüşü bekliyor

Malatya'nın En Güncel Hab

 Kurban Bayramı'nın birinci gününde de hayvan pazarları dolup taşarken, hayvan satıcıları müşteri, vatandaşlar da fiyatların düşmesini bekliyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, bayramın birinci gününde de hayvanların büyük bir bölümü satılamazken, hayvan pazarı bayrama rağmen vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Bayram Namazı sonrası kimileri satın aldığı kurbanları için kesim alanlarına giderken, henüz hayvan satın alamayanlar ise Kurban ibadetini eda edebilmek için hayvan pazarına akın ediyor. Bayrama kadar beklenen ilgiyi göremeyen hayvan satıcıları ise bayram boyunca sürmesini beklediği ilgiyle hayvanlarını satabilmenin umudunu yaşıyor. Bazı hayvan satıcıları satışlardan memnun olduklarını söylerken bazıları ise son umutlarının 4 günlük bayram olduğunu ifade etti.
Vatandaşlar da ekonomik nedenlerden istedikleri özelliklerde hayvanı alamadığını belirtirken, Kurban alabilmek için bütçelerine uygun rakamlarına düşmesini bekledikleri kaydetti. Vatandaşlar, kurban fiyatlarının düşmesi için ise umutlarının bayramın 2.ve 3. günü olduğunu kaydetti.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!