casino siteleri

MALATYA'DA SİYER-İ NEBİ OKUMA HEYECANI DEVAM EDİYOR

Malatya Haber Girişi : 07 Mayıs 2015 14:20
MALATYA'DA SİYER-İ NEBİ OKUMA HEYECANI DEVAM EDİYOR
Özellikle okullarda düzen

Özellikle okullarda düzenlenen etkinliklerle Hz. Muhammed (s.a.v)'in hayatını okuma alışkanlığı kazandırılmaya çalışılırken, düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin ilgisi yoğun oluyor.

YouTube Haber arası

Hz.Muhammed (s.a.v)’in hayatını ve kitap okuma alışkanlığı kazanmak için okullarda çeşitli etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Malatya Kale ilçesinde Tahsin Başdemir Orta Okulu ve Yavuz Selim İlk Okulu öğrencileri, Hz. Muhammed (s.a.v)’in hayatını okumak, onu örnek almak için düzenlenen “Siyer-i Nebi Okuma”, “Efendimize Mektup” ve O (s.a.v) Ne Yapardı? adlı “100 Sünnet” yarışmalarına büyük ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz Nisan ayında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kale Milli Eğitim Müdür Abdullah Çamurlu ve şube müdürü Bekir Akçil’in elinden aldılar.

Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çamurlu, öğrencilere, mutlaka her fırsatta Efendimizin hayatının okunması ve O’nun yaşadığı şekilde yaşanması gerektiğini vurguladı. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden ve ödüllerini takdim eden, Milli Eğitim Müdürü programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda öğrenciler tarafından okunan Kur’anı Kerim tilaveti, ilahi dinletileri,  mektup ve şiirlerle duygu dolu anlar yaşanırken, öğrencilerin duyduğu heyecan yüzlerinde okunuyor. Programa öğrenci velileri de ilgi gösterirken, katılan herkese Hz. Muhammed (s.a.v)’in hayatını anlatan birer kitap hediye edildi.