casino siteleri

Malatya'da şok iddia

Özel Haber Haber Girişi : 26 Ekim 2022 20:29
Malatya'da şok iddia
Malatya'da şok iddia


Malatya'da Hayvanat Bahçesinde bulunan 6 adet kanguru ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, bir grup başıboş sokak köpeği, tel çit, kamera ve özel güvenlik tarafından korunan hayvanat bahçesine girerek, içeride bulunan 6 adet kanguruyu parçaladı. 

YouTube Haber arası

 

Yaklaşık bir ay önce Malatya Büyükşehir Belediyesine ait ve Malatya’daki tek hayvanat bahçesinde bulunan 6 kanguru, başıboş vahşi köpeklerin saldırısıyla parçaladığı öne sürüldü.

 

 İddiaya göre, “Tel çit, kamera ve özel güvenlik tarafından korunan hayvanat bahçesindeki onlarca köpek tarafından vahşice saldırıya uğrayıp katledilmesi kamuoyundan ve  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan gizlendi. Ancak başkana, belediye dışında birileri tarafından bir tane kangurunun köpekler tarafından parçalanıp yenildiği bilgisi verilmiş. Başkanın buna çok kızdığı ancak sorumlular hakkında işlem yapmadığı iddia edildi.  Hayvanat bahçesindeki 1 kanguru değil  6 kanguru tamamının vahşice parçalanmış, onlarca köpek tarafından yenildiği, bu durum hayvan severlerden gizlendiği iddia edildi.

 

Anavatanı Avusturalya olan kanguruların, uzak ülkelerden getirilmesini çok yüksek maliyetlere sebebiyet vermektedir. İşlenen bu ağır kusurlu vahşetin sorumlularına her hangi bir idari ve cezai işlem yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. 
 Kamuoyu ve hayvan severler Büyükşehir belediyesinden açıklama bekliyor.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.