casino siteleri

Malatya´da somun ekmeğine zam

Ekonomi Haber Girişi : 25 Eylül 2020 17:35
Malatya´da somun ekmeğine zam

Malatya´da somun ekmeğe 25 kuruş zam yapılarak, Pazartesi gününden itibaren zamlı fiyatlar uygulanacak.

Deprem konutları

YouTube Haber arası


Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalardı Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, oda binasında yaptığı basın açıklamasında, halen 200 gramı 1 TL 25 kuruştan satılan somuna 25 kuruş zam yapıldığını söyledi. MESOB Başkanı Şevket Keskin, bir haftadır esnaflarla birlikte somun ekmek için fiyat tarifesini görüştüklerini vurgulayarak, "Elektrik, doğalgaz, su, un fiyatlarına, BAĞKUR´a gelen zamlarla esnafımız bir hayli sıkıntıya girdi. Yapmış olduğunuz incelemelerde biraz daha esnaf için değil millet için pandemi sürecinden dolayı biraz daha özveride bulunduk. 200 gram somun ekmeğin fiyatını 1,5 lira olarak belirledik. Hep birlikte karara bağladık. Hayırlı olsun" diye konuştu.
Zamlı tarifinenin 28 Eylül Pazartesi gününden itibaren uygulanacağı açıklandı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • malatyalı 26 Eylül 2020 00:17

    SAYIN:Şevket KESKİN bey siz güzel söylüyorsunuzda pide fırınları halen 1.70 gr pideyi 1.5 tl bunun neresi vatandaşa fayda şimdi ise somun 1.5 tl diyorsunuz yazıkki yediklerimiz hep göze geliyor hep fırıncılar haklı siz haklısınız olan yine fakir fukara içme suyu ile atıksuyu aynı tutarsanız sonumuz rabbimize kalmış allah islah ettsin bunun hesabı var alta unutmayın.

  • Gariban Zıkkım mı Yesin !? 26 Eylül 2020 00:05

    Milletin Ekmeğine Zam Yapın; Sonra da Hayırlı Olsun diyin. Hayır Bunun Neresinde? Bari Onu Anlatın Bize. Millete % 3 Zam Ekmeğe % 20 Zam. Allah'ın da Bir Hesabı Vardır Elbet...

  • Mişmiş 25 Eylül 2020 23:32

    Ben bir Malatyalı esnafım yeri gelir aylık bir memur maaşından fazla rızkımız olur yeri gelir daha az olur. Siz ekmeği bir buçuk yapın ben de kendi ekmeğimi kendim yapmazsam ne olayım. Emekliye yazık asgari ücretliye yazık.