casino siteleri

Malatya'da Squit Game Çılgınlığı..

Eğitim Haber Girişi : 07 Kasım 2021 21:24
Malatya'da Squit Game Çılgınlığı..
Malatya'da Squit Game Çılgınlığı..

Son zamanların en popüler oyunlarından olan Squit Game oyunu her kesimin büyük ilgisini uyandırmakta.

YouTube Haber arası

Squid Game, Hwang Dong-Hyuk tarafından yazılan ve yönetilen Güney Kore yapımı bir oyun. Oyun; gizem, gerilim ve korku konulu drama televizyon dizisidir. Lee Jung-jae, Park Hae-soo ve Wi Ha-joon'un rol aldığı dizi 9 bölümden oluşmakla beraber Netflix tarafından Eylül 2021'de yayınlandı ve kısa bir süre içerisinde sosyal medyada ve seyirciden büyük ilgi gördü.


Dizi toplumda borç batağına sürüklenmiş, para ihtiyacı ile yanıp tutuşan bir grup insanın aldıkları gizemli davetleri kabul etmeleriyle ucunda hayalini bile kuramayacakları bir para ödülü olan, küçük oyunlardan oluşan ve yarışmaya katılanların yaşadıkları belli başlı olayları konu alıyor.


Bu oyundan esinlenerek Malatyada adından bahsettirecek derecede bir hamle Malatya Kabataş Eğitim Kurumlarından geldi. Kurum basmış olduğu Squit Game kartlarını Malatyanın bütün sokaklarına bir gece yarısı dağıttı. Sabahın ilk ışıklarıyla dışarı çıkan halk kartları Malatya sokaklarında gördü ve şaşırdı. Kartlar hızlıca insanlar tarafından açıldı ve içerisinde dikkatlere şayan bir ifade görüldü; “OYUNA DEĞİL DERSE DAVET EDİYORUZ” ifadesi hem yüzlerde tatlı bir tebessüme neden oldu hem de insanlar tarafından son zamanlarda pandemiden dolayı derslerden bir hayli uzaklaşan ders yerine oyuna dalan çocukları derse davet eden Kabataş Eğitim Kurumlarına teşekkür edildi. Ancak kartları yerden alan çocuklar oyun heyecanı ile kartları açarken OYUNA DEĞİL DERSE DAVET EDİYORUZ ifadelerine pek sıcak bakmadı. 


Kurucu Uz. Mahmut KARADENİZ, yapılan bu eşsiz çalışmanın tamamen ders çalışmaya teşvik ve Malatyadaki veli porföyüne küçük bir hatırlatma mahiyetinde olduğunu ifade etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.