casino siteleri

Malatya’da vaka sayısı artıyor

Sağlık Haber Girişi : 16 Mart 2021 15:46
Malatya’da vaka sayısı artıyor
Pandemide vaka sayısının arttığı Malatya´da uyarı

Pandemide vaka sayısının arttığı Malatya´da Vali Aydın Baruş uyarı yaparak, "İlimizde vaka sayısı hızla artıyor. Kontrollü normalleşme döneminde daha dikkatli olmak zorundayız" dedi.

YouTube Haber arası


Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisindeki kategoride sarıdan turuncuya yükselen Malatya´da, virüslü hasta sayısı artıyor. Korona virüslü hasta sayısının daha da artması durumunda Malatya kırmızı kategorili iller arasına girecek.


Korona virüslü hasta sayısının Malatya´da yüz bin´de 92.66´ya yükselmesi üzerine sosyal medya hesabında açıklama yapan Malatya Valisi Aydın Baruş , vatandaşları kurallara uyma noktasında uyararak, "Kıymetli Hemşerilerimiz, Lütfen dikkat! İlimizde vaka sayısı hızla artıyor. Kontrollü normalleşme döneminde daha dikkatli olmak zorundayız. Temizlik- Maske-Mesafe başta olmak üzere tüm kurallara uymalıyız. Sağlığımız için hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet Özdemir 16 Mart 2021 23:53

    Bir yolu var gerekmedikçe insanlar fazla çıkmasın artı avmler sırayla ve az insan alsınlar bir mağazaya 15 değil de 5 veya altı müşteri alınsın yani bir mağazanın müşteri alim kapasitesi ne kadarsa daha az müşteri alınsın fazla alınırsa artı birde çalışan insanlar var ama onlarınki mecbur ekmek parası müşteriyi azar 5'er 6' şar almalılar yoksa giderek artar avmler böyle yapmalı çarşıda öyle olmalı sırayla ve hes kodu ile girmeli insanlar

  • YILMAZ ÖZSEVIM 16 Mart 2021 21:00

    malatya da insanlarda anlayis yok duzen yok tertip temizlik yok otobusler huncaluc dolu minubusler yine ayni avm tıklım tıklım dolu bu sekilde vurus falan bitmez malatyada