casino siteleri

Malatya´da yarım kalan bir hikayemiz var

Spor Haber Girişi : 17 Ağustos 2020 10:13
Malatya´da yarım kalan bir hikayemiz var
Teknik Direktör Hikmet Karaman ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaşmaya vardı.

Hamzaoğlu, Malatya´da yarım kalan bir hikayesi olduğunu söyledi.

Deprem konutları


Yeni sezon hazırlıklarını Bolu´da sürdüren Yeni Malatyaspor, bir süredir devam eden teknik adam belirsizliğini çözdü. Hikmet Karaman ile tazminat konusunu çözen sarı-kırmızılılar, zaman kaybetmeden yeni teknik direktörünü de belirledi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme gerçekleştirerek el sıkıştı.

 


Malatyaspor serüveniyle teknik adamlık kariyerine Malatya´da başlayan Hamzaoğlu, anlaşmayı doğrulayarak, bu birliktelik için hazır olduğunu söyledi.

YouTube Haber arası



"Malatya´da yarım kalan bir hikayemiz var"
Açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Malatya´da yarım kalan bir hikayesinin olduğunu belirterek, "Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile bir görüşmemiz oldu. Oldukça güzel geçti. Umarım bu güzel birliktelik olur. Malatya´da yarım kalan bir hikayem var. Bu kaliteli camiada görev almak benim için büyük mutluluk olacaktır. Her şeyin hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mursit guler 17 Ağustos 2020 23:52

    Isabetli bir karar verilmis hayirli olsun.insallah taraftarda bos konusmak yerine yeni sezonda sitadi doldurup destek verir .

  • Kovid44 17 Ağustos 2020 20:23

    Kikin hikayesi yarim kalmadiki bu beydaglarinin arkasinda