• Haberler
  • Gündem
  • Malatya'da Yeşilevler TOKİ konutlarının anahtar teslimi ertelendi

Malatya'da Yeşilevler TOKİ konutlarının anahtar teslimi ertelendi

eşilevler TOKİ konutlarında anahtar teslimi, elektrik saat takımı ve güç verilememesi nedeniyle perşembe gününe ertelendi. Açıklamayı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır yaptı.

Malatya'da Yeşilevler TOKİ konutlarının anahtar teslimi ertelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır, Yeşilevler TOKİ konutlarında yapılacak anahtar teslimlerinin ertelendiğini duyurdu.

Muhtar Ünalır, Malatya Valiliği’nden aldıkları bilgilere göre sürecin Valilik ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü koordinesinde yürütüleceğini belirtti. Hak sahiplerinin SMS veya telefon yoluyla bilgilendirilerek belirli kamu binalarına çağrılacağını ifade eden Ünalır, “Evraklar imzalandıktan sonra Yeşilevler TOKİ şantiye binasında anahtarlar teslim edilecek” dedi.

 

Teslim süreciyle ilgili hangi bloklardan kaç kişinin günlük olarak çağrılacağı konusunda net bir planlamanın henüz yapılmadığını söyleyen Ünalır, “Şu an süreç tamamen valilik ve ilgili kurumların kontrolünde. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!