casino siteleri

MALATYA'DAN BİR TIR DOLUSU YARDIM GÖNDERİLDİ

Malatya Haber Girişi : 08 Ocak 2016 14:33
MALATYA'DAN BİR TIR DOLUSU YARDIM GÖNDERİLDİ

Malatya'dan Suriyeli Türkmenlere ulaştırılmak üzere Kızılay'a bağışlanan gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım TIR’ı dün gönderildi. 

Deprem konutları


İş Adamı Süleyman Solmazgül, Veteriner Hekim Süleyman Koçyiğit ve arkadaşları tarafından hazırlanan 1 TIR insani yardım malzemesi Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından teslim alınarak sınır bölgesine sevk edildi. Konuyla ilgili konuşan Kızılay Şube Başkanı Umut Yalçın, Malatya’dan bir ay içerisinde Türkmenlere 2 TIR yardım sevkiyatını yaptıklarını ifade etti. Yalçın, “Mevsimin kış olması ve yağışların arttığı bugünlerde ihtiyacı olan Türkmen kardeşlerimizin yanındayız ve onları bu zor durumlarında yalnız bırakmıyoruz. Türk Kızılayı ve yönetim kurulum adına bağışlarından dolayı İş Adamı Süleyman Solmazgül, Veteriner Hekim Süleyman Koçyiğit ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. İş Adamı Süleyman Solmazgül ise TIR’ın içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere su, konserve, kuru bakliyat, mama, çocuk bezi, battaniye, ayakkabı ve muhtelif kıyafetlerin bulunduğunu, ellerinden geldiğince Türkmenlere yardım edeceklerini söyledi. Solmazgül, “Onların yaralarına bir nebzede olsa merhem olmak bizleri elbette ki mutlu edecektir.

YouTube Haber arası

Bu TIR’ın hazırlanmasında emeği geçen dostlarıma, her daim ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı’na teşekkür ederiz” diye konuştu.