Malatya için Personel alımı yapılacak Detaylar Haberimizde

Özel Haber Haber Girişi : 13 Mart 2022 10:54
Malatya için  Personel alımı yapılacak Detaylar Haberimizde
Malatya için Personel alımı yapılacak Detaylar Haberimizde

Malatya Sağlık İl Müdürü Recep Bentli 300 yataklı yeni Devlet Hastanesine ve diğer Sağlık Tesislerine temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, klinik destek elemani, bakım onarım hizmetleri ve şoförlük hizmetlerinde görev yapmak üzere sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

Sanal Instagram haber içi

 

Bentli'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca tarafından kamuoyuna duyurulan SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI başvuruları 15 Mart 2022 - 21 Mart 2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecektir.

İlhan içen  haber arası

Bakanlığımızca yapılacak sözleşmeli 10.000 sağlık personeli ve 10.000 sürekli işçi alımı sağlık camiamıza ve yeni arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Yapılacak olan bu alımlarda  ilimizde faliyete geçecek olan 300 yataklı yeni Devlet Hastanemize ve diğer Sağlık Tesislerimize temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, klinik destek elemani, bakım onarım hizmetleri ve şoförlük hizmetlerinde görev yapmak üzere sürekli işçi alımı yapılacaktır. Branşlara göre alınacak personel sayıları ve başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar 15 Mart 2022 tarihinde yayınlacak olan klavuzda ilan edilecektir." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.