casino siteleri

Malatya ile ilgili tek kelime yok

Siyaset Düzenleme Tarihi : 27 Temmuz 2019 17:28 Haber Girişi : 27 Temmuz 2019 17:27
Malatya ile ilgili tek kelime yok
Saadet Partisi İl toplant

Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı Temmuz ayı İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay,  Saadet Partisi GİK Üyesi Av. Ali Aktaş, İl Müfettişi Mehmet Asiltürk ve teşkilat mensupları katıldı. Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Deprem konutları

MARASALI’NIN KONUŞMASI ŞU ŞEKİLDE;

Saadet Partisi’nin kuruluşunun üzerinden 18 yıl geçti. 18 yıl içerisinde her türlü zorluğa, yokluğa ve her türlü çarptırma haberlere rağmen, halka karşı kötü gösterme gayretlerine rağmen 18 yıldan bu yana her hafta mutat toplantılarımızı yapıyoruz. Bunun yanında her ay il başkanları toplantısı öncesi, bizim teşkilatımızın kendi içerisinde aylık yaptığı çalışmaları değerlendirdiğimiz il divanımızı yapıyoruz. Onun akabinde de bir hafta sonra yapılacak olan  İl Başkanları Toplantısına hazırlıklarımızı yapıp orada Sayın Genel Başkanımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza illerde yapmış olduğumuz çalışmaları sunuyoruz.

 

Saadet Partisi bir inanç ve dava partisidir. Bugün her ne kadar dava ismi çok kullanılıp kirletilmiş olsa dahi, bizim gerçek manada bir davamız var. O davada Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya düzeninin kurulmasıdır. Biz bunlardan bahsettiğimiz zaman bizi komplo teorileri ile suçlayanlar, hayal görmekle suçlayanlar, bugün kapımıza dayanan büyük İsrail tehlikesinin varlığı karşısında sessizliklerini koruyorlar. Sıfır faizle, faizsiz ekonomiden bahsettiğimiz zaman hayal görmekle suçlayanlar, bugün faizin ülkeyi ne hale getirdiğini kendi gözleri ile görüyorlar. İster Yahudi sermayesi olsun, ister Hıristiyan sermayesi olsun başımın üstünde yeri var diyen insanların yabancı yatırımcı dedikleri, yabancı tefecilerin paralarını çektiği zaman ülkenin ne hale geldiğini kendi gözleri ile görüyorlar. 

 

İşsizlik en büyük sıkıntı. İşsizliğin hem ahlaki olarak, hem de maddi ve manevi olarak ülkeyi nerelere getirdiğini bugün bir kez daha kendi gözleri ile görmüş oluyorlar. 

 

Kısacası Saadet Partisi’nin kuruluşunun üzerinden 18 yıl geçti ama 50 yıllık bir parti. 1969 yılında kurulan bir dava partisi. Keşke halkımız o günlerde bu gerçekleri görseydi, o günlerde bize imkan ve fırsat verseydi. Bugün biz ne Almanya, ne Japonya, ne de İspanya’dan bahseder olurduk. Bugün çok daha ileri bir demokraside, çok daha özgür ve müreffeh bir Türkiye’de yaşıyor olurduk. Etrafımızdaki insanlara sadece kumanya paketleri değil, aynı zamanda onları tek bir mektupla yada Birleşmiş Milletler’deki tek bir sözümüz ile kurtarmış olurduk. Maalesef bu fırsatları kaçırdık. Bizim umudumuz “Halkımız mutlaka ama mutlaka bu kapıya gelecek.” Çünkü başka çıkar yol yok. Biz istiyoruz ki kafasını gözünü parçalamadan gelsinler. Daha perişan duruma düşürülmeden gelsinler. Sadece Türkiye değil bütün İslam dünyası herümerc edilmeden gelsin ve bir an önce bu sıkıntıları el birliği ile aşalım istiyoruz.

 

YouTube Haber arası

Bu arada yanımızda bulunan kıymetli kardeşimiz Avukat Ali Aktaş bey KHK ile görevinden alınıp sonrasında mor beyin mağduru oldukları için geri dönenbinlerce insanın umudu oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Malatya’dan açtığımız her telefona cevap verdiniz, her hukuksal yardıma koştunuz. Tanıdığınız tanımadığınız binlerce insana sahiplik yaptınız, Allah sizlerden razı olsun. Onlar adına da ben sizlere teşekkür ediyorum.