Malatya Neden Türkiye’ye Rezil Ediliyor

Malatya Haber Girişi : 19 Nisan 2021 19:58
Malatya Neden Türkiye’ye Rezil Ediliyor

Ülke gündemine bomba gibi düşen Malatya’nın en büyük ve en prestijli belediyesinin sözde “çevreye duyarlı vatandaşlar yetiştirmek’’ kılıfı altında yapılmış olan ‘’insan kaçakçılığı’’ hakikaten çok vahim bir durum. İktidar partisinin Malatya’daki en önemli ilçe belediyesinin bu vahim olayı neye karşılık ve hangi akılla yapmış olduğu da soru işareti.

Sanal Instagram haber içi


Acaba 200 adet bisiklete, birkaç iş makinesine, birkaç kepçeye veya bir miktar paraya tenezzül etmek sözde mutlu insanların şehri olan AK Partili Yeşilyurt Belediyesi’ne yakışıyor mu?
Gönül belediyeciliği yaptığını iddia eden iktidar partisinin söylemlerine ne derece uyuşmaktadır?
Sizler hükümetsiniz nasıl olurda üç kuruşa tamah edersiniz?


Her yıl bütçenizden milyonlarca lira faizi ödeyen sizler değil misiniz?
Soruyorum sizlere, Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı belediyeleriniz vahim durumda?
Yoksa bu işleri sizlere yaptıran ağababalarınız mı var?
Ak Partinin Malatya’da gönül belediyeciliği balonunun patlama sesi tüm Türkiye’de duyuldu.


MALATYA NEDEN TÜRKİYE’YE REZİL EDİLİYOR?


Bu vahim olayın ayyuka çıkmasından sonra ışık hızıyla hemen günah keçileri ilan edildi. Başkan yardımcıları, müdürler hemen görevden alındı. Peki, soruyorum sizlere acaba bu olayın asıl faili olan Servi eski Belediye Başkanı ifadeye dahi çağırılmazken Malatya’nın bürokratları nasıl oluyor da ışık hızıyla görevden alınıyor?


Servi eski Belediye Başkanını koruyan el kimin eli?
Mehmet Çınar’ı ve Yeşilyurt Belediyesi’ni günah keçisi ilan edip Türkiye’ye rezil eden el kimin eli?
25 yıllık bürokratlar, müdürler bir çırpıda görevden alınırken neden birçok belediye üzerinden insan kaçakçılığı yapan şahıslar ifadeye bile çağırılmıyor, neden onlara ses çıkarılmıyor?


Türkiye’nin birçok belediyesinin bu tür faaliyetlere giriştiği aşikârken hatta bir Elazığ İlçe Belediye başkanının “Ne yapalım kardeşim bunca işsiz vardı onları yurtdışına gönderdik kötü mü ettik’’ diyerek bu durumu kabullenmiş ve itiraf etmişken acaba o belediyelere neden tek bir işlem yapılmıyor?
Yeşilyurt Belediyesi ve Malatya neden ülkenin gündemine oturdu?


Bu belediye başkanının kabullenmiş olduğu acı gerçeği kimse konuşmazken, CHP’li Mersin ilçe belediyeleri dâhil diğer belediyeler bunu yaparken ve hiçbiri gündem olmazken neden Malatya gündeme oturuyor?


Bu şehrin imajını hiç mi kimse düşünmedi?


Ak Parti Malatya İl Başkanı başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri bu olaya sessiz kalarak Malatya’nın imajının lekelenmesine neden izin veriyorlar?


Ben bir Malatyalı olarak bunu içime sindiremiyorum, bu durum kanıma dokunuyor!
Bir diğer düşündürücü olay ise siyasilerin ve yöneticilerin sessiz kalması.


Sizler bu olay gibi onlarca durum yaşanmışken nasıl olur da bir bürokratınıza sahip çıkmazsınız, şehrinize nasıl olurda sahip çıkmayarak ülkeye malzeme konusunu olmasına müsaade edersiniz?
Her şeyi geçtim siz de hiç mi vefa denen bir duygu kalmamış?


Demek sizler için vefa sadece bir semt isminden ibaretmiş! Sizler için adam harcamak bu kadar kolay mı?


Resimlerde kol kola boy boy karelerde yaptığınız gülümsemelerin hepsi sahteymiş demek!


“MALATYA’MIZI KİŞİSEL İHTİRASLARINIZA KURBAN ETMEYİN”


Bu olaylardan sonra çok ilginçtir ki kulislerde Mehmet Çınar’ın yerine geçecek isimler dolaşmaya başladı!


Sanki bir plan program dâhilinde profesyonelce yürütülen bir operasyon var. Bu olayı yapmış onlarca belediye ve belediye başkanına herhangi bir işlem yapılmazken sahipsiz Malatya’nın bürokratları görevden alınıyor ve yerine geçecek isimler konuşuluyor.
Bu olaya Ak Parti içinde sevinenler de cabası. Başkan Mehmet Çınar’ın geçmişte bazı kimselerle yaşamış olduğu problemler şimdi karşısına “yol’’ faturası olarak çıkartılıyor.


Mehmet Çınar’a 30 km’lik Yüzakı Bulvarı faturası kesilmek mi isteniyor?


Her ne dönüyorsa el vicdan diyerek bari Malatya’nın itibarını düşünün, Malatya’mızı kişisel ihtiraslarınıza kurban etmeyin!


Ey Ak Parti İl Başkanı, Ey Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı, Ey Ak Partili Milletvekilleri nasıl olurda Malatya’nın rezil olmasına ses çıkarmazsınız?


AK PARTİNİN MALATYA’DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ HİKÂYESİ SONA ERDİ!


Yeşilyurt Belediyesinin 1 yılda faize ödediği para yaklaşık 20 Milyon TL’ye yakın. Belediyelerimizin faizle işi olmasa gerçek manada gönül belediyeciliği yapsalar derneklerden gelecek iş makinasına, bisiklete veya paraya ihtiyaçları mı olur?
Yapılanları asla ve asla tasvip etmiyoruz ancak bu olayı Türkiye gündeminin ağzına sakız edip Malatya’nın imajının lekelenmesini de tasvip etmiyoruz.

İlhan içen  haber arası


Tepeden tırnağa Malatya’daki belediyelerin içinde bulunduğu bu vahim durumu geçmişte olduğu gibi tekrar Milli Görüş Belediyeciliği ve Refah Partisi iktidarıyla ortadan kaldırıp “ Hakkaniyet, Liyakat ve Adalet” anlayışıyla yeniden tesis edeceğiz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Kaya 20 Nisan 2021 11:16

    rezil eden Yeşilyurt Belediyesi.savunan ise AKP milletvekilleri.yazıklar olsun