Malatya Sanal Haber 5 yaşında

Haber Girişi : 08 Şubat 2019 00:00
Malatya Sanal Haber 5 yaşında
Malatya Sanal Haber  5. Y

Malatya Sanal Haber  5. Yaşına giriyor. 7 Şubat 2015 yılında kurulan Malatya Sanal Haber Malatya’nın özgür sesi olma hedefiyle yola çıkıp bugünlere geldi. 

Sanal Instagram haber içi

Tek derdimiz Malatya’nın sorunlarını dile getirmek, tarafsız, bağımsız bir yayın çizgisi takip edip olanı olduğu gibi aktararak Malatya basınına farklı bir yol açmaktır. Elbette Malatya basını birçok açıdan gelişmiş ve bir yere gelerek bir seviye yakalamıştır. Biz de Malatya Sanal Haber olarak Güzel Malatyamıza hizmet etmenin sevinci içerisinde 5. yaşımıza giriyoruz.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana basın ve meslek ilkeleri ölçüsünde haber yapmayı kendine ilke edinen sitemiz aynı yayın çizgisiyle devam ediyor. Bugüne kadar bin bir zorlukla bu haber sitesinin açılışında zahmete katlanan Malatya Sanal Haber ailesi olarak Malatya’ya ve Malatyalılara bağımsız, tarafsız yayın çizgimizden ödün vermeden yerel basında Malatyalıların sesini özgür bir şekilde duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

En büyük sermayesi sahip olduğu ilkeli duruşu, ve tarafsız yayın politikası olan haber sitemiz aynı misyonla yayın çizgisini sürdürmeye devam edecektir.

İlhan içen  haber arası