casino siteleri

Malatya Sanal Haber 6 Yaşında

Özel Haber Haber Girişi : 09 Şubat 2020 13:35
Malatya Sanal Haber 6 Yaşında
Malatya Sanal Haber 6. Ya

7 Şubat 2015 yılında kurulan Malatya Sanal Haber; Malatya'nın özgür sesi olma hedefiyle yola çıkıp hamd olsun bugünlere kadar geldi.

YouTube Haber arası

Tek derdimiz Malatya'nın sorunlarını dile getirmek, tarafsız, bağımsız, özgür bir yayın çizgisi takip edip olanı olduğu gibi aktararak Malatya basınına farklı bir yol açmaktır. Elbette Malatya basını birçok açıdan gelişmiş ve bir yere gelerek bir seviye yakalamıştır. Bizde Malatya Sanal Haber olarak güzel Malatyamıza hizmet etmenin sevinci içerisinde 6. yaşımıza giriyoruz.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana basın ve meslek ilkeleri ölçüsünde haber yapmayı kendine ilke edinen sitemiz aynı yayın çizgisiyle devam ediyor. Bugüne kadar bin bir zorlukla bu haber sitesinin açılışında zahmete katlanan Malatya Sanal Haber ailesi olarak Malatya'ya ve Malatyalılara bağımsız ve tarafsız yayın çizgimizden ödün vermeden yerel basında Malatyalıların sesini özgür bir şekilde duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

En büyük sermayesi sahip olduğu ilkeli duruşu ve tarafsız yayın politikası olan haber sitemiz aynı misyonla yayın çizgisini sürdürmeye devam edecektir.