casino siteleri

Malatya Sanal Haber 7. Yaşında

Özel Haber Haber Girişi : 08 Şubat 2021 12:21
Malatya Sanal Haber 7. Yaşında
Malatya Sanal Haber 7. Yaşında

7 Şubat 2015 yılında kurulan Malatya Sanal Haber; Malatya'nın özgür sesi olma hedefiyle yola çıkıp hamd olsun bugünlere kadar geldi.

YouTube Haber arası

Tek derdimiz Malatya'nın sorunlarını dile getirmek, tarafsız, bağımsız, özgür bir yayın çizgisi takip edip olanı olduğu gibi aktararak Malatya basınına farklı bir yol açmaktır. Elbette Malatya basını birçok açıdan gelişmiş ve bir yere gelerek bir seviye yakalamıştır. Bizde Malatya Sanal Haber olarak güzel Malatyamıza hizmet etmenin sevinci içerisinde 7. yaşımıza giriyoruz.

 

Yayın hayatına başladığı günden bu yana basın ve meslek ilkeleri ölçüsünde haber yapmayı kendine ilke edinen sitemiz aynı yayın çizgisiyle devam ediyor. Bugüne kadar bin bir zorlukla bu haber sitesinin açılışında zahmete katlanan Malatya Sanal Haber ailesi olarak Malatya'ya ve Malatyalılara bağımsız ve tarafsız yayın çizgimizden ödün vermeden yerel basında Malatyalıların sesini özgür bir şekilde duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Üzülerek belirtmek istiyoruz ki  maalesef Malatya Basını duruşu olmayan, menfaat beklentisiyle hareket eden ve gününü kurtarma peşinde olan bir camia görüntüsü sergiliyor. Reklam almadan önce ve reklam aldıktan sonra haber politikalarını ona göre değiştiren, veya bir kuruma yakınını  işe aldırdıktan sonra methiyeler düzüp her şeyi güzel gösteren ancak yakınının işten çıkması ile birden o kurumu hedef alan bir basın camiasına sahibiz. 

 

Tabiki herkesi aynı kefeye koyamayız ancak çoğunluğun tutumu bu yönde. Düne kadar eleştirdikleri kurum ve Başkanları bugün kendilerine makam verdikleri için gerçek anlamda eleştiri yapanları hedef alıp sakdırmaya başladılar. 

 

En büyük sermayesi sahip olduğu ilkeli duruşu ve tarafsız yayın politikası olan haber sitemiz hiç bir makam ve mevkiden zerre beklentisi olmaksızın tek derdi Malatya'nın hep bir adım ileri gitmesine vesile olma hedefiyle aynı misyonla yayın çizgisini sürdürmeye devam edecektir. 

 

2020 yılı Malatya Sanal Haber sitemiz için mahkeme yılı oldu adeta. Bir çok haberimizi savcılığa şikayet etmelerine rağmen Allah’a şükürler olsun hiç bir haberimizde yalan ve hakaret olmadığı için hepsinden alnımızın akıyla çıktık.

Biz Malatya için, Malatyalılar için burada bu çizgimizde olmaya devam edeceğiz.

 

 

Malatya Sanal Haber özgür, kaliteli yayın hayatına bir yenilik daha katarak yoluna devam ediyor. Tarafsızlık ilkesindeki istikrarlı haberciliğini devam ettiren Malatya Sanal Haber artık sokağın nabzını bizzat Malatyalı vatandaşlardan tutuyor.

 

Malatya Sanal Haber mikrofonuna konuşan vatandaşların sesini duyurmak, sorunları dile getirerek yetkililere bildirmek şiarıyla yola çıkan muhabir arkadaşlarımıza ilk günden vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Sesini duyurdukları, sorunlarını dile getirdikleri için memnuniyetini ifade eden Vatandaşlar, "haberler çoğu kez masabaşında yapılırken Malatya Sanal Haber gibi kuruluşlar haberlerini bizzat sokakta, mahallede yapmakta. Bu da Malatya için önemli bir gelişmedir" diyerek duygularını paylaştı. 

 

Muhabir arkadaşlarımızın özverili röportaj, söyleşi ve haberlerini Malatya Sanal Haber’in sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.