casino siteleri

Malatya Sanal Haber gündeme getirdi Hayaline kavuştu

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 10 Ekim 2020 11:05 Haber Girişi : 10 Ekim 2020 11:09
Malatya Sanal Haber gündeme getirdi Hayaline kavuştu
Malatya Sanal Haber gündeme getirdi Hayaline kavuştu

Malatya Sanal Haber’de yaptığımız "Tek hayali akülü bir arabaya sahip olmak" haberinden sonra İç Mimarlık okuyan Nisanur Demir’in başlattığı kampanya hayalleri gerçekleştirdi. 

YouTube Haber arası

Kangren olan ayağı kesilen Turan Okyay, akülü bir engelli aracı almak için hayırseverlerden yardım talebinde bulunmuştu.
Malatya Sanal Haber sitemiz bunu haber yaparak Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesi’nde ikamet eden ve ayağında yaşanan tıkanıklık nedeniyle diz kapağından ayağını kaybeden Turan Okyayın, kendisinin rahatça işlerini görebilmesi, dışarı çıkabilmesi için akülü engelli araba hayalı kurduğunu dile getirmiştik. Bİr odada tek başına kalan Okyay, bu hayalinin gerçek olmasını dilemiş ve bu nedenle kendisine uzanacak yardım eli beklediğini yazmıştık. 


Haberimiz üzerine yardım kampanyası başlattılar ve Turan Okyay’ın hayalini gerçekleştirdiler.
 
İç Mimarlık okuyan Nisanur Demir Malatya Sanal Haber’e yaptığı açıklamada "Yaklaşık iki üç gün önce sizin sayfanızda bu habere denk geldim, yorumları okuduğumda ise ünlülerin etiketlendiğini gördüm ve dedim ki neden taşın altına elimize koyan biz olmuyoruz, neden bir etiket yaparak vicdanımızı rahatlatıp üstümüze düşen görevi yapmışız sayıyoruz.. Bir paylaşımda bulundum ve kar topu misali yuvarlana yuvarlana bir kar topuna dönüştü ve git gide büyüdü, kimisi 200 TL kimisi 5 TL yardımda bulundu ve insanlarımızın gönül zenginliğini gördüm bunu gördükçe gurur duydum, daha çok eksiğimiz vardı akülü arabayı alabilmek için ve bi telefon aldım çok sevdiğim bi arkadaşım babasının adına böyle bir yardımda bulunmak istedi ve buna karşılık istediği sadece babası için bir duaydı, an geçmesin ki yapılan iyiliklere karşı gururum git gide büyüdü, yapılan yardımlarla mutfak erzağını tamamladık, daha çok eksiği var yatağından halısına kadar, ben iyiliğin sesi oldum, siz vesile oldunuz sizin sayfanızda gördüm bu haberi duyarlılığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.." açıklamasında bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.