casino siteleri

Malatya Valiliği'den Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'na yalanlama

Özel Haber Haber Girişi : 14 Mart 2023 23:46
Malatya Valiliği'den Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'na yalanlama
Malatya Valiliği'den Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'na yalanlama

Malatya'da Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası Battalgazi ilçesi Şifa Mahallesi’nde kurulan depremzedelere sıcak yemek dağıtımı yapılan aşevi çadırının Malatya Vali Yardımcısı tarafından 2 saat içerisinde kaldırılması istendiği ileri sürülmüştü.

Deprem konutları

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağlu sosyal medyada açıklama yaparak "Partimizin öncülüğünde Malatya'da kurulan ve günlük 10 bin kişilik yemek ikramı yapılan aşevimizi hangi gerekçe veya korkuyla kapatma kararı alıyorsunuz?

 

İktidarı uyarıyorum; bu yanlış kararınızdan ve süreç boyunca sergilediğiniz bu bağnazlık ve aymazlıktan derhal vazgeçin!" dedi.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağlu bu açıklamasına CHP Genel Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaskan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. 


Kılıçdaroğlu "Milletimize bu kötülüğü yapmayın, nefsinize yenilmeyin, aşevinin siyaseti olmaz. Geçmiş olsun Temel Bey dostum…" dedi.

 

 

 

Malatya Valiliği ise Sosyal medyada  açıklama yaparak Malatya Valiliği Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'na yalanlama geldi.
Malatya Valiliği "Bazı sosyal medya hesaplarında bir derneğe ait aşevinin kapatılmak istendiği yönünde iddialar tamamen asılsızdır. Söz konusu alanda geçici işyerleri inşa edileceği için aşevi çadırı uygun başka bir alana taşınacaktır. Yeni yerinde faaliyetine devam edecektir. " denildi.

 

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • huseyin 15 Mart 2023 09:08

    yalanlayin bakalim

  • Remziye tuncel 15 Mart 2023 00:47

    Ya insanların evi yıkılmış bugun 40 gündür insanların gözünden yaş cigerinden ateş acı dinmedi günlerce kar ın altında yaşam mücadelesi vermeye çalışırken yaşlı büyük küçük çocuk hatta bebek herkes suanda da yoğun yağmura maruz kalıp üzerlerine akan çadırlarda soğuktan kıvranarak yaşamaya çalışırken hâla mı biz insanların üzerinden prim peşindesiniz siyaset peşindesiniz allahtan korkun kuldan utanın bi sirkelenip kendinize gelin nasil prim kazanir provokatörlük yaparım diye değil memlekete insanlara nasıl faydalı olurum ne yapabilirim derdine düşün