casino siteleri

Malatya'ya bir lojistik merkezi neden açılmasın?

Siyaset Haber Girişi : 08 Mayıs 2023 23:01
Malatya'ya bir lojistik merkezi neden açılmasın?
Malatya'ya bir lojistik merkezi neden açılmasın?


Battalgazi ilçesi Sancaktar Mahallesi Otçu Sokakta bulunan 5 katlı binanın yıkılması ve bir kişinin ölümüne ilişkin olarak başsağlığı dileyen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Binanın bugüne kadar yıkılmamasının nedeninin yıkım ekiplerinin ödeneklerini alamaması” olduğunu söyledi.

YouTube Haber arası


İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 14 Mayıs Genel Seçimlerine kısa bir süre esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ağırlık vererek çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.
Fethiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, vatandaşların sorunlarını dinliyor çözüm önerilerini açıklıyor.


“MALATYA’YA BİR LOJİSTİK MERKEZİ NEDEN AÇILMASIN?”


“Halen şuan dahi iktidar milletvekillerinin sahada olmadığını biliyor, görüyoruz” diyen Göçmez “Halen siz bu milletin vekilisiniz. Sizlerin sahada olup milletin derdi ile dertlenmeniz gerekirdi. Sizler işinizi, milletten aldığınız vekâleti yerine getirmediğiniz için bugün ben milletvekili adayıyım. Bugün Malatya’da havalimanı demeye bin şahit lazım bir yer var. Sabah uçağa yetişmeniz için gece 3’de kalmanız gerekiyor. Tam bir rezalet. İlk icraatlarımızdan biride kesinlikle Havaalanı olacaktır. Bakın Malatya’ya uluslararası kargo havalimanı olması lazım burada. Lokasyon olarak çok müsait bir yerde, güvenlik olarak yine öyle ne eksik irade. Buraya bir lojistik merkezi neden açılmasın?” dedi.


“NEDEN BİR GAZİANTEP GİBİ OLMAYALIM?”


Malatya bir çok konuda sahipsiz bırakılmıştır diyen Göçmez, “Esnafımızın devlete olan tüm borçlarını sileceğiz. Kendisine 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi vereceğiz, yıkılan yerinde yeni iş yerleri vereceğiz ve 6. Bölge konumunda ki cazibe merkezinin tüm bileşenlerinden yararlandıracağız. Bunu yapmaz isek buralar 10 yılda kendini ancak toparlar ve baba mesleğini yapacak genç bulamayız. Liyakatsiz insanların yönettiği bir ülkede esnaf ayrı, çiftçi ayrı, özel okullar ayrı, oralarda çalışanlar ayrı, fizyoterapistler ayrı sıkıntı yaşıyor. Çiftçiye gelirsek yenilenebilir enerji ile bölge bölge yer yer yapılacak güneş enerjisi panelleri ile insanlarımız kendi enerjisini üretebilecek ve üretimini yapabilecektir. Neden bir Gaziantep gibi olmayalım? Bütün milletvekillerinin bir araya gelerek ortak akıl ile Malatya’yı neden büyütmeyelim? Neden Malatya’ya sahip çıkmayalım?” diye sordu.


“BİNANIN BUGÜNE KADAR YIKILAMAMA NEDENİ YIKIM EKİPLERİNİN ÖDENEKLERİNİN ALAMAMASI”


Battalgazi ilçesi Sancaktar Mahallesi Otçu Sokakta bulunan 5 katlı binanın yıkılması ve bir kişinin ölümüne ilişkin olarak başsağlığı dileyen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Binanın bugüne kadar yıkılAmamasının nedeninin yıkım ekiplerinin ödeneklerini alamaması olduğunu biliyor muydunuz? O bina zamanında yıkılmış olsa genç kardeşimiz şuan hayatta olacaktı. Umut ediyoruz ki vatandaşlarımızın hayatına mal olacak olayların önüne bir an önce geçeriz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.