Malatya’yı diğer illerden ayıran çok önemli bir özellik var

Siyaset Düzenleme Tarihi : 22 Ağustos 2020 12:43 Haber Girişi : 22 Ağustos 2020 12:45
Malatya’yı diğer illerden ayıran çok önemli bir özellik var
Malatya’yı diğer illerden ayıran çok önemli bir özellik var

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Sanal Instagram haber içi

 

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, ilçe başkanı Muhammed Yalçınkaya ve ilçe teşkilat yönetimiyle bir araya geldi. 

 

Çalık, ziyarette yaptığı konuşmada, 19 sene önce millet iradesini kendine rehber edinerek, milletin bizzat kendisi tarafından Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bağımsız ve büyük Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti'nin, Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşüme imza attığını ifade etti.

 

AK Parti’nin kurulduğu günden buyana bağımsız ve güçlü bir Türkiye hedefinde durmadan yürüdüklerini ve yürümeye devam etiklerini kaydederek, “19.yılımızı kutladık. Allah, daha nice 19 yıllar nasip eylesin. Bizler olmayacağız yerimize gelecek olan gençlerimiz, kardeşlerimiz, evlatlarımız bu bayrağı sonuna kadar taşıyacaklar. Bu bayrak elden ele Allah nasip ederse sonsuza kadar bu dava ruhunu taşıyan arkadaşlarımızla birlikte yürüyecek ve devam edecek. Cumhurbaşkanımızla beraber Ankara’da 19.yılımızı kutladık. 19 yıl boyunca Türkiye’ye yaptığımız yatırımlar, Malatya’da yapılan yatırımlarımızı herkes çok iyi biliyor. Cumhurbaşkanımızın o heyecanını her birimizin damarlarımızda hissetmemiz, kapı kapı gezmemiz, hiçbir mahalleyi, ilçesi, sivil toplum örgütünü, vatandaşımızı kapsayarak çalışmalarımıza sonuna kadar devam gerektiğini ifade etti. Bizimde bunu uygulamamız gerekir. 14 Ağustos 2001 Türkiye’de ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diye başladığımız, hamurunu milletimizin yoğurduğu AK Parti’mizin, kuruluşundan, sürecin başından itibaren içinde olan Muhammed Emin Yalçınkaya başkanım ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

“Teşkilatçılık bizim omurgamız”

 

Malatya’yı diğer illerden ayıran çok önemli bir özelliğinin olduğuna dikkat çeken Çalık, “Teşkilatçılık bizim omurgamız. Hepimizin teşkilatçılık kavramını çok iyi bilmesi gerekiyor. İktidara gelmenin yolu, güçlü bir teşkilattan geçer. O gün Malatya’da Ali Osman Başkurt başkanımız düğmeyi çok iyi bir şekilde iliklemiş ve kurduğu teşkilatla Malatya’nın AK Parti siyasetini belirlemiş. O günden bugüne görev yapan bütün il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İktidar olduğumuz ilk yıllarda, ‘iktidar olduğunuz ama muktedir değilsiniz’ denilen bir dönemde İhsan Koca il başkanlığı yaptı. 2007 yılında Allah nasip etti birlikte mecliste milletvekili olarak hizmet ettik. Sonrasında Ahmet Çakır il başkanı oldu. 2009 yerel seçimlerinde Ahmet Çakır başkanım belediye başkanı oldu. Ahmet Çakır’dan sonra il başkanlığı görevini Mustafa Şahin aldı. O da 2011 yılında milletvekili oldu görevi Bülent Tüfenkci başkanımıza bıraktı. Bülent Tüfenkci başkanımızda 2015 yılında milletvekili olurken, Hakan Kahtalı ise il başkanı olarak göreve geldi, arkasından da milletvekili oldu. Hakan Kahtalı’nın milletvekili olmasının ardından geçmiş dönemde il başkanlığımızı ve milletvekilliğimizi yapan İhsan Koca yeniden cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden il başkanı oldu. AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat. Çok güçlü bir sivil toplum örgütü, 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, genel merkezimizle birlikte, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüdü” diye konuştu. AK Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Muhammmed Emin Yalçınkaya ise, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Çalık’a gerek Yeşilyurt’un gerekse de Malatya’nın tüm sorunlarıyla yakınen ilgisinden dolayı teşekkür etti.

İlhan içen  haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.