casino siteleri

Malatya’da 12 kişi vefat etti

Malatya Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 27 Temmuz 2019 22:23
Malatya’da  12 kişi vefat etti
Malatya’da 12 kişi vefat

Malatya’da 12 kişi vefat etti

YouTube Haber arası

97 yaşında hayatını kaybeden ve Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedilen Bağdat Aslan’ın taziye adresi: Şıkşık Mahallesi, Halep Caddesi, No: 52/5, Battalgazi.

74 yaşında hayatını kaybeden ve Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedilen Melek Erdem’in taziye adresi: Yakınca Mahallesi, Oğuz Kağan(Yavuz Selim) Caddesi, Gazneliler Sitesi, No: 33/1/44, Yeşilyurt.

85 yaşında hayatını kaybeden ve Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedilen İlyas Çelik’in taziye adresi: Zafer Mahallesi, Oruç Sokak, Albayrak Apartmanı, No:2/4, Battalgazi.

14 yaşında hayatını kaybeden ve Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedilen Elif Gültekin’in taziye adresi: Kiltepe Mahallesi, Demirhan Sokak, No:8, Yeşilyurt.

58 yaşında hayatını kaybeden ve Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedilen Şeyh Osman Pektaş’ın taziye adresi: Özalper Mahallesi, Yenibahar Caddesi, Velioğlu Apartmanı, No:1 Yeşilyurt.

71 yaşında hayatını kaybeden ve Malatya Şehir Mezarlığı’na defnedilen Yusuf Deniz’in taziye adresi: Cemalgürsel Mahallesi, Keşkül Sokak, No:20/2, Yeşilyurt.

49 yaşında hayatını kaybeden ve Karaca Mahalle Mezarlığı’na defnedilen Ahmet Özden’in taziye adresi: Karaca Mahallesi. Yazıhan.

70 yaşında hayatını kaybeden ve Sipahiuşağı Mahalle Mezarlığı’na defnedilen Fatma Akyüz’ün taziye adresi: Sipahiuşağı Mahallesi, Arapkir.

78 yaşında hayatını kaybeden ve Dedekargın Mahalle Mezarlığı’na defnedilen Şükrü Hermenci’nin taziye adresi: Dedekargın Mahallesi, Yazıhan.

54 yaşında hayatını kaybeden ve Yolkoru Mahalle Mezarlığı’na defnedilen Leyla Ürkmez’in taziye adresi: Yolkoru Mahallesi, Doğanşehir.

89 yaşında hayatını kaybeden ve Karşıyaka Mahalle Mezarlığı’na defnedilen Harice Karakuş’un taziye adresi: Karşıyaka Mahallesi, Doğanşehir.

76 yaşında hayatını kaybeden ve Yeşilyurt Mahalle Mezarlığı’na defnedilen Asiye Taşcı’nın taziye adresi: Yeşilyurt, Malatya