casino siteleri

Malatyada Çanta ve Valiz tamirine talep arttı

Gündem Haber Girişi : 25 Ağustos 2019 11:31
Malatyada Çanta ve Valiz tamirine talep arttı
Malatyada Çanta ve Valiz

Malatya'da 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir zaman kala Malatya'daki öğrenciler ve şehir dışına çıkacak üniversite öğrencileri çanta ve valizlerinin tamirini yaptırıyor.

YouTube Haber arası

Özellikle üniversite öğrencileri, okulların başlamasına kısa bir zaman kalmasıyla çanta ve valizlerinin tamirini yaptırmaya başladılar. Çanta ve valiz fiyatlarının pahalı olmasından dolayı, ellerinde bulunan çanta ve valizlerini küçük bir masrafla tamir ettiren öğrenciler kentte çanta, valiz ve dericilikle uğraşan 3-5 kişiden biri olan her türlü çanta, valiz ve deri tamiri yapan, Ziya Yıldırım isimli esnafın işyerine akın ediyorlar.Malatya'da çanta,valiz ve deri tamirciliği yapan Yıldırım: "Halkın piyasadaki yüksek fiyattan dolayı yeni çanta almakta zorlandığını belirterek, ellerinde bulunan çanta ve valizlerini tamir ettirmeyi tercih ediyorlar.Çanta ve valizler pahalı olduğu için valiz tamirinde talep yüksek ama eskiden daha yüksekti. Öğrenciler ve tatile gidenler çoğunluklu olarak toplumun her kesimden çanta tamiri yaptırmaya geliyorlar.Çanta ve valiz tamirinde fiyatlar yaptığımız emeğe ve kullandığımız malzemeye göre değişiyor" diye konuştu.

Yıldırım: Yıllardan beri kendi imkanlarıyla bugünlere geldiğini  mesleğini çok sevdiğini ve işyerine gelen müşterilerine kaliteli ve garantili hizmet vermenin önemli olduğunu, Malatya'da Çanta, valiz ve deri işleri denilince akla ilk kendisinin geldiğini ifade eden Yıldırım,kentte tamir işi yapan çok ama herkesin işi ayrı diyerek mesleğin bütün inceliklerini bildiğini kaydetti. İşyerine gelen vatandaşın çanta veya valizinin arızalı kısmını yaptırmaya getirdiğini beyan eden Yıldırım, arızalı kısmı haricinde çanta ve valizin tüm eksikliklerini giderdiğini sadece işin para kazanmak amacı olmadığını vatandaşımızın memnuniyetinin önemli olduğunu ifade etti.

Son olarak ta, 

Yıldırım;2019-2020 Yılı Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrenci ve veliler için hayırlara vesile olmasını temenni etti.