casino siteleri

Malatya'dan giden ve gelen Mülki İdare Amirleri

Gündem Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 08 Ağustos 2019 13:17
Malatya'dan giden ve gelen Mülki İdare Amirleri
403 Mülki İdare Amirinin

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği bildirildi. 
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakanlık merkezinde görevli 10 mülki idare amirinin yerleri değiştirilirken, 13 Kaymakam ve 4 Vali Yardımcısı Bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi. 
Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görev yapmakta olan 29 mülki idare amiri, yapılan değerlendirmeler neticesinde Mülkiye Müfettişliğine atanırken merkezde görev yapan 4 mülki idare amirinin, vali yardımcılığı ve Kaymakamlığa atamaları yapıldı. 
Geçtiğimiz dönemde de uygulanmaya çalışılan, vali yardımcılarının kaymakamlık görevine atanmalarına devam edilmiş, bu kapsamda 616 olan Vali Yardımcısı sayısı 3 yıllık süreç içerisinde 315’e indirilmişti. 
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan tüm ilçelere Kaymakam ataması gerçekleştirilirken söz konusu kaymakamların belirlenmesinde tecrübeli ve başarılı olanlar tercih edildi. 
Öte yandan, Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde görev yapan vali yardımcıları, kaymakamlar ve özellikle kayyumluk görevi icra edenlerden tayine tabi olanlar daha üst görevlerde değerlendirildi. 
Buna göre: 

YouTube Haber arası


Malatya Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen Kırklareli Vali Yardımcılığına,
Arapgir Kaymakamı Mehmet Erdem Sivas-Şarkışla Kaymakamlığına,
Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince Kars-Digor Kaymakamlığına,
Doğanşehir Kaymakamı Murtaza Ersöz Ağrı-Taşlıçay Kaymakamlığına,
Malatya Hukuk Müşaviri Yusuf Cıbır Ağrı Vali Yardımcılığına.

Malatya Vali Yardımcılığına, Malatya- Kale Kaymakamı Mehmet Güder,
Malatya Vali Yardımcılığına Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez,