Malatyalı hacı adayları dualarla uğurlandı
Malatya'da Hacı adayları,
Malatya’da Hacı adayları, havaalanından uçakla kutsal topraklara dualarla uğurlandı.
İlçelerden gelen hacı adaylarının da toplanması ile merkezden Diyanet İşleri Başkanlığı kanalıyla kutsal topraklara gidecek olanlar Malatya Erhaç Havaalanından uğurlandı. Kafile Başkanlığını İl Müftü yardımcısı Mustafa Kılıç’ın yaptığı ilk hacı kafilesi daha sonra burada yapılan dualarla uğurlandı.
İlk kez hacca gidecek olan vatandaşların heyecanları gözlerinden okunurken, bu yıl Malatya’dan Diyanet İşleri Başkanlığı ve özel şirketler aracılığı ile yaklaşık 800 kişinin hacca gideceği öğrenildi.
Kutsal topraklara hac ibadeti için ilk kafile ile giden Battalgazi Belediyesi Encümeni Abuzer Altın "Duygularımı söyleyemeyecek kadar heyecanlıyım. Cenabı-ı Allah bizi oraya çağırmış. Davet etmiş. Ne mutlu bize." diye konuştu.
Bakmadan Geçme





